Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Nouă versiune a Endpoint Protector 2009

17 Martie 2009



CoSoSys, producător de aplicaţii pentru dispozitivele de stocare portabile şi securitatea porturilor, a lansat o nouă versiune a soluţiei de prevenire a pierderilor de date şi securizare a dispozitivelor portabile, Endpoint Protector 2009. Numeroasele riscuri din mediul de afaceri de astăzi constrâng companiile să se confrunte permanent cu ameninţări diverse, de la angajaţi disponibilizaţi care pleacă luând date ce aparţin firmei, până la accidente ce dezvăluie datele confidenţiale ale întregii baze de clienţi şi la atacuri asupra reţelei pentru a obţine câştiguri rapide. Noua soluţie de securitate are ca scop stoparea şi prevenirea acestor ameninţări, permiţându-le companiilor să îşi dedice timpul dezvoltării afacerilor.
Noua versiune a Endpoint Protector oferă un control eficient asupra datelor confidenţiale prin funcţionalitatea File Whitelisting. Companiile pot acum să decidă ce fişiere pot fi copiate pe dispozitivele portabile şi pentru ce fişiere accesul este restricţionat, ţinându-se în acelaşi timp evidenţa încercărilor de a transfera documente confidenţiale. Modul de operare Lockdown ajută la optimizarea securităţii datelor prin oprirea potenţialelor breşe de securitate deja existente. Un singur clic activează funcţia Lockdown, blocând instantaneu punctele de acces din reţea şi oprind toate transferurile de date.
Soluţia are o nouă interfaţă de administrare web nouă, disponibilă în cinci limbi (engleză, germană, română, franceză şi maghiară).
„Scopul nostru principal este de a continua să le oferim companiilor pe de o parte libertatea de a nu interzice utilizarea dispozitivelor portabile, iar pe de altă parte controlul eficient asupra eventualelor abuzuri şi prevenirea potenţialelor breşe ale securităţii datelor. Astfel, companiile pot transforma gradul crescut de productivitate şi mobilitate într-un avantaj strategic, fără a trebui să înregistreze mai târziu pierderi cauzate de lipsa securităţii corespunzătoare pentru gadget-urile folosite”, a declarat Roman Foeckl, Director General al CoSoSys.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite