Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Romania, mica Indie a Europei

17 Noiembrie 2004



Cel mai important targ international de software, OutsourceWorld, si-a deschis portile pentru 3 zile (5-7 octombrie) in metropola americana New York. La eveniment au participat, din nou sau in premiera, si cateva companii romanesti: ARoBS Transilvania Software, Akela, BIS, Genesys, Kondiment Solutions, Indaco, Romsoft, Softwin, TotalSoft, UTI Systems etc.


Voicu Oprean, director general ARoBS Transilvania Software, a fost multumit de participarea din acest an si a facut totodata o scurta analiza: „Standul Romaniei a fost mai bine situat fata de anul precedent, iar contactele foarte bune. Am avut contacte si discutii constructive cu multe dintre firmele prezente la expozitie si estimam ca cel putin 2 contracte vor porni in acest an. Romania este din ce in ce mai mult comparata cu India, chiar daca nu are inca forta necesara. S-a observat de asemenea o specializare a firmelor romanesti pe nise de piata (Embeded programming, Travel industry solutions, Sales Force Automation, Database migration). Credem ca aceste specializari sunt cel mai bun mod de a creste ca industrie.”


Afirmandu-si interesul pentru piata americana, Genesys a prezentat competentele acumulate in furnizarea de servicii software la cerere si, in premiera intr-un cadru expozitional, suita de aplicatii e-business Catalogue On-Line/ Partner On-Line, destinata companiilor care doresc sa isi promoveze si comercializeze produsele si serviciile prin Internet.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite