Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Lumea Geospatiala >> Stiri si comunicate

Intergraph aniverseaza 40 de ani

20 Martie 2009



Corporaţia Intergraph, liderul global în dezvoltarea şi furnizarea de sisteme geospaţiale şi de proiectare industrială, aniversează anul acesta cei 40 de ani de inovaţie tehnologică şi excelenţă pe piaţa geospaţială.
Intergraph şi-a început evoluţia acum 40 de ani, cu programul spaţial Apollo şi a ajuns între timp lider de industrie în dezvoltarea şi furnizarea de sisteme geospaţiale şi de proiectare industrială. Astăzi, instituţii şi administraţii publice din mai mult de 60 de ţări se bazează pe sistemele industriale specializate ale Intergraph, concepute să organizeze în timp real cantităţi vaste de date, în reprezentări vizuale uşor de urmărit.
Sistemele Intergraph oferă clienţilor posibilitatea de a construi şi opera mai eficient platforme industriale şi nave, de a crea hărţi inteligente şi de a proteja oameni şi infrastructuri de maximă importanţă în întreaga lume. Soluţiile de siguranţă şi securitate publică ale Intergraph protejează unul din 12 oameni de pe planetă, în timp ce proiectarea procedurilor şi sistemele de design 3D pentru platforme industriale şi nave sunt pe locul întâi în lume. Soluţiile pentru utilităţi şi pentru reţelele de comunicare eficientizează operaţiunile Smart Grid, în timp ce alte soluţii permit dezvoltarea unor sisteme de operare a navelor şi a aeronavelor mai durabile şi mai puţin costisitoare.
„Indiferent de referinţă – inovaţia tehnologică, satisfacţia clienţilor, diversitatea domeniilor sau performanţele economice – cei 40 de ani de succese ale Intergraph în sectorul tehnologiei au fost remarcabili. Deşi o astfel de longevitate este neobişnuită în industria software, dedicaţia constantă a oamenilor Intergraph către inovaţie şi succesul clienţilor noştri au fost premisele durabilităţii companiei şi a poziţiei de lider al pieţei”, a spus preşedintele Intergraph, Halsey Wise.
În cadrul companiei, fondată în 1969 în Huntsville, sub denumirea M&S Computing, Inc., inginerii Intergraph proveniţi de la IBM au colaborat cu NASA şi Armata Americană pentru a dezvolta un sistem de utilizare a computerizării digitale în sistemele de ghidare în timp real a proiectilelor. La finalul acestei prime lucrări, M&S Computing era un precursor al graficii interactive pe computer. Pentru o legătură mai evidentă cu domeniul de activitate, compania şi-a schimbat mai târziu numele în Intergraph.
Intergraph a devenit în 1981 o companie licitată public sub simbolul NASDAQ INGR. În 2006, compania a fost cumpărată de un grup de investitori, condus de către Hellman & Friedman LLC şi Texas Pacific Group şi a devenit o companie privată.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite