Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Fujitsu preia actiunile Siemens

23 Martie 2009



La 1 Aprilie 2009, Fujitsu Ltd. va achiziţiona cota parte de 50% deţinută de Siemens în cadrul joint-venture-ului Fujitsu Siemens Computers, integrând compania ca entitate de sine stătătoare în Fujitsu Group – a treia mare companie de IT din lume. În acelaşi timp, Dragoş Nicolaescu, Country Manager la Fujitsu Siemens Computers România, a decis să îşi continue cariera profesională în afara Fujitsu Siemens Computers.
„Ultimii 6 ani au însemnat pentru mine un pas important în evolutia mea profesională şi personală. Sunt mândru că am reuşit împreună cu echipa mea să implementez un business sănătos şi profitabil care poate fi dezvoltat cu succes de acum inainte. Decizia mea de a-mi continua drumul pe plan profesional în afara Fujitsu Siemens, nu mă împiedică să cred cu tărie în viitorul companiei şi în succesul acesteia, în special pe piaţa din România”, a declarat Dragoş Nicolaescu.
Interimatul Fujitsu Siemens Computers România va fi asigurat de Wolfgang Horak, Senior Vice-President pentru Europa de Sud-Est, până la nominalizarea unui nou Country Manager.
În noiembrie 2008 Fujitsu Ltd. a anunţat că va achiziţiona cota-parte a Siemens din joint-venture Fujitsu Siemens Computers, incepand cu 1 aprilie 2009.









Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite