Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

BenQ extinde seria E

23 Martie 2009



BenQ lanseaza astazi doua noi modele de camere foto din seria E, BenQ E1020 si BenQ E1220, completând gama camerelor foto destinate amatorilor de arta fotografica.


Camera foto BenQ E1220 beneficiaza de un ecran LCD generos de 3 inci (7,6 cm), ce îi accentueaza liniile elegante si design-ul compact. Rezolutia de 12 MP, zoom-ul optic 3x si sensibilitatea ISO 3200, dar si functiile inteligente, precum cea de fotografiere automata dupa ce subiectul a clipit sau adaptarea modurilor de fotografiere în functie de conditiile de iluminare desavârsesc complexitatea modelului. În plus, camera BenQ E1220 este capabil sa surprinda si secvente video clare, la o rezolutie 16:9, pentru rememorarea celor mai frumoase momente.

Senzorul de 12MP capteaza si cele mai fine detalii, iar zoom-ul optic 3x îi permite fotografului sa urmareasca subiectul, la orice distanta s-ar afla. Carcasa din inox de culoare gri metalic, de numai 17,6 mm si design-ul elegant se potrivesc gusturilor utilizatorilor ce îsi doresc sa fie mereu în pas cu moda.
Functia Blink Detector asigura fotografierea subiectilor în cele mai potrivite ipostaze, alertând utilizatorii în momentul în care acestia clipesc, permitând salvarea imaginii dupa preferintele utilizatorului. Functia de detectare a automata a scenei fotografiate adapteaza cinci moduri diferite, în functie de ambientul imaginii: Night Scene, Macro & Normal, Portrait, Back Light Portrait. În acelasi timp, functia suplimentara Love Portrait Mode, destinata utilizatorilor îndragostiti, nu permite declansarea fotografierii pâna în momentul în care nu apar în cadru cel putin doua chipuri.


Noul E1020

Printre caracteristicile noii camere foto BenQ E1020 se numara si zoom-ul optic 3x, rezolutia de 10MP si ecranul LCD de 2,7 inci (6,8 cm). Gratie adaptorului pentru acumulator sau conexiunii USB la PC sau notebook, încarcarea bateriei devine o operatiune extrem de simpla, permitând utilizarea camerei în orice moment.
Modul M-Burst permite surprinderea unei serii de imagini consecutive, combinându-le într-o fotografie-colaj excelenta, un mod deosebit de util atunci când utilizatorul doreste, de exemplu, sa pastreze ca amintire primii pasi ai copilului. Cu functia Smart Focus, modelul va reusi sa surprinda în detaliu si cu o claritate impecabila obiectele fotografiate foarte de aproape, trecând automat pe modul macro.


Ambele modele dispun de un meniu în limba româna, utilizarea functiilor devenind astfel extrem de simpla. De asemenea, ambele modele beneficiaza de câte un slot de memorie de pâna la 16GB. Modelele BenQ E1220 si BenQ E1020 vor fi disponibile în România începând cu a doua jumatate a lunii aprilie, la preturile estimative de 550 RON si, respectiv, 450 RON (inclusiv TVA).



Tags: camere foto, BenQ

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite