Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Oferta noua de Content Management

17 Noiembrie 2004



Horia Negulescu Managing Director, Scala Business Solutions RomaniaSolutiile de Content Management asista in administrarea resurselor intreprinderilor pentru care volumul arhivelor este foarte ridicat (ex: banci, societati de asigurari, firme de avocatura) sau pentru care informatia se modifica rapid (ex: producatorii de medicamente). Aceasta solutie permite trecerea tuturor documentelor fizice in format electronic, ceea ce duce la o reducere considerabila a timpului de acces la informatiile relevante si a spatiului de depozitare, prin indexarea logica a acestora. in plus, daca compania are mai multe filiale sau departamente aflate in diverse locatii, accesul la documentele critice este posibil pentru oricine, indiferent de locul unde se afla. O caracteristica importanta este functionalitatea care permite urmarirea documentelor pe un traseu prestabilit, cu posibilitatea de a introduce puncte de control, realizandu-se astfel o viziune de ansamblu si o urmarire amanuntita a fluxurilor de activitati dintr-o companie.


Interesul pentru aceste solutii este in crestere si pe piata romaneasca. Existenta cererii a determinat Scala Business Solutions Romania sa semneze un parteneriat cu Hummingbird Ltd pentru distribuirea suitei Hummingbird Enterprise 2004. Hummingbird Enterprise 2004 reprezinta una dintre cele mai cunoscute solutii pentru managementul continutului interactiunilor din mediul de afaceri ce exista in momentul de fata pe piata internationala.


„Suntem deosebit de incantati de potentialul acestei colaborari. Noii nostri parteneri sunt lideri de piata in domeniul in care activeaza. Am fost impresionati de arhitectura sistemului Hummingbird Enterprise 2004 – arhitectura novatoare ce se imbina perfect cu solutiile ERM sau alte aplicatii deja existente intr-o companie. Ni se ofera oportunitatea de a contribui la educarea pietei locale in ceea ce priveste solutiile ECM, mai ales ca apropiata integrare a Romaniei in UE va duce la dezvoltarea acestui sector, iar managementul cu succes al informatiei va deveni un standard pentru orice companie care doreste sa-si pastreze pozitia pe piata“, a declarat Horia Negulescu, Managing Director, Scala Business Solutions Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite