Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Moov 580 Europe Plus de la Mio

23 Martie 2009



Mio Technology lanseaza astazi Moov 580 Europe Plus, un nou model din gama Moov. Noul dispozitiv Moov contine cele mai avansate functii de pâna acum. Toate dispozitivele din gama Moov 500 ofera un ecran mare de 4,7 inci pentru o experienta mai confortabila a consumatorului si cele mai actualizate harti. Moov 580 a fost creat special pentru experienta si siguranta utilizatorului.
Moov 580 vine echipat cu o rama de aluminiu, cu un ecran de 4,7” tratat anti-reflex, permitând un spatiu de afisare mai mare, o vizualizare mai clara a hartilor, a icoanelor si optiunilor din meniu. Toate produsele din gama au o grosime doar de 18mm, ceea ce înseamna ca sunt mai usoare si mai facil de transportat.


Experienta de utilizare

Lansarea Moov 580 marcheaza, de asemenea, si o noua etapa de inovare pentru servicii si continut prin serviciul MioMore™, o tehnologie marca Mio. Aceste inovatii includ posibilitatea de a descarca puncte de interes (POI) prin intermediul internetului, functia de cautare locala, în parteneriat cu furnizori locali de continut pentru informatii actualizate despre hoteluri, magazine si servicii, functia de navigare foto NavPix care le permite utilizatorilor sa creeze, sa împartaseasca si sa înmagazineze locatii folosind fotografii etichetate geografic si oferind accesul la peste un milion de fotografii ale cladirilor si locurilor, salvate cu coordonate geografice prin Flickr(TM) si GoogleEarth.


Caracteristici de siguranta

Cu Moov 580, Mio pune accent pe comunicarea auditiva mai degraba decât comunicarea vizuala pentru mai multa siguranta în trafic. Modelul 580 are ca functii standard tehnologia Bluetooth si apelarea prin hands-free. De asemenea, este echipat cu receptor TMC prin intermediul caruia se primesc în timp real informatii din trafic astfel încât conducatorii auto pot reactiona rapid la potentialele dificultati în drumul lor*. Este prevazut si cu o scurtatura catre serviciile de urgenta pentru asistenta rutiera mai rapida.
Pentru o calitate mai buna a sunetului, modelul Moov 580 are un emitator FM integrat care sa permita conectarea dispozitivului la sistemul audio al masinii in asa fel incat toate elementele auditive sa fie auzite tare si clar prin boxele acestuia.


Moov 580 Europe plus


•Ecran mare de 4,7 inci
•Cautare locala live prin Bluetooth
•SiRFInstantFix III
•Canal de primire a mesajelor din trafic (TMC)
•Apelare prin hands-free
•Emitator FM
•Navigare foto NavPix
•Subtire – 18mm grosime
•Modelul Europe Plus are pre-instalate harti pentru 40 de tari din Europa de Vest si de Est


Produsul este disponibil in Romania incepând cu luna martie la un pret estimativ de 1449 RON.


*Serviciul TMC este disponibil in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Norvegia, Spania, Suedia, Elvetia, Olanda, Franta, Italia, UK.



Tags: Mio, Moov 580, GPS

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite