Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Explozie de produse la HP

17 Noiembrie 2004



HP LaserJet 2430Sfarsitul lunii octombrie a adus la HP cea mai ampla lansare din istoria companiei de solutii de imprimare destinate mediului de afaceri. Solutiilor existente pentru tipul de office li s-au adaugat 13 noi imprimante monocrom si color, proiectoare digitale si accesorii de retea.
Noua gama de produse HP va oferi utilizatorilor performante de invidiat: cea mai rapida imprimanta laser monocrom A4, primul server de imprimare de tip gigabit din industria imprimarii office sau imprimare fara driver specializat.


„Cu noile imprimante lansate, HP stabileste un record de performanta, ridicand din nou stacheta in ceea ce priveste viteza si fiabilitatea”, afirma Cristian Gilmeanu, director de produse periferice pentru afaceri, la HP Romania.
Toate modele HP cunoscute, de imprimare laser monocrom, cu exceptia Laser Jet 1010, au fost inlocuite de noi modele. Am aflat ca moto-ul reimprospatarii gamei este „obtine mai mult pentru acelasi cost“.


„Nevoile de imprimare ale clientilor de tip IMM sunt in continua schimbare. Ele au stimulat inovatia si improspatarea rapida a liniilor de produs imaging and printing de la HP. Nu-i de mirare ca din ianuarie 2004 si pana acum, HP a introdus mai mult de 30 de produse periferice pentru clientii din segmentul de afaceri“, a accentuat Cristian Gilmeanu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite