Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

CJ Constanţa pregăteşte un ac pentru cojocul inundaţiilor

23 Martie 2009
„Cei 40 de ani de succese ale Intergraph în sectorul tehnologiei au fost remarcabili. Deşi o astfel de longevitate este neobişnuită în industria software, dedicaţia constantă a oamenilor Intergraph către inovaţie şi succesul clienţilor noştri au fost premisele durabilităţii companiei şi a poziţiei de lider al pieţei”, a spus preşedintele Intergraph, Halsey Wise.


În cadrul companiei, fondată în 1969 în Huntsville, sub denumirea M&S Computing, Inc., inginerii Intergraph proveniţi de la IBM au colaborat cu NASA şi Armata Americană pentru a dezvolta un sistem de utilizare a computerizării digitale în sistemele de ghidare în timp real a proiectilelor. La finalul acestei prime lucrări, M&S Computing era un precursor al graficii interactive pe computer. Pentru o legătură mai evidentă cu domeniul de activitate, compania şi-a schimbat mai târziu numele în Intergraph.
Intergraph a devenit în 1981 o companie licitată public sub simbolul NASDAQ INGR. În 2006, compania a fost cumpărată de un grup de investitori, condus de către Hellman & Friedman LLC şi Texas Pacific Group, şi a devenit o companie privată.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite