Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Vodafone Romania reduce tarifele convorbirilor internationale

25 Martie 2009Vodafone Romania anunta reducerea cu pana la 27% a tarifelor convorbirilor internationale pentru clientii Cartelei Vodafone si Vodafone Avantaj.
Incepand de astazi, clientii Vodafone pot efectua apeluri catre toate retelele fixe europene, precum si catre retelele mobile Vodafone si retelele mobile partenere la tariful de 0,40 euro/minut, cu 27% mai scazut fata de tariful anterior de 0,55 euro/minut.
Apelurile internationale catre alte retele mobile europene sunt taxate acum cu 0,50 euro/minut, fata de tariful anterior de 0,60 euro/minut. Clientii serviciilor prepaid si Vodafone Avantaj vor beneficia de acelasi tarif, de 0,50 euro/minut, si pentru apelurile catre destinatii fixe si mobile din SUA, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii, fata de vechiul tarif de 0,55 euro/minut.
Optiunea Vodafone Europa aduce acum un tarif mai mic clientilor Cartelei Vodafone pentru apeluri catre retelele Vodafone, retelele partenere Vodafone si retelele fixe din Europa. Noul tarif Vodafone Europa pentru clientii prepaid este de 0,18 euro/minut, fata de tariful anterior de 0,24 euro/minut.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite