Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Acord Microsoft-Axigen

25 Martie 2009



Microsoft si Gecad Technologies au anuntat incheierea unui acord de licentiere pentru utilizarea tehnologiei Microsoft Exchange ActiveSync, in vederea implementarii acesteia in AXIGEN Mail Server. Acest acord permite serverului de email AXIGEN sa sincronizeze direct mesajele de email si alte date intre echipamentele mobile ale utilizatorilor, datorita tehnologiei Exchange ActiveSync dezvoltata de Microsoft.
Prin protocolul Exchange ActiveSync implementat in AXIGEN Mail Server, un utilizator care detine mai multe echipamente mobile, precum organizatoare personale sau telefoane mobile echipate cu sistem de operare, cum ar fi Windows Mobile sau Symbian, poate accesa mesajele din inbox, actiunile din calendar, contactele, listele de sarcini si alte date din aplicatia de email, de pe oricare dintre echipamente. Printre telefoanele mobile ce pot fi utilizate se numara Nokia, seriile E si N, Apple iPhone si altele.
Odată cu semnarea acestui acord, Gecad Technologies anunţă, de asemenea, că noua versiune AXIGEN Mail Server 7.0 cu Microsoft Exchange ActiveSync poate fi descărcată online de la adresa http://www.axigen.com.
Prin semnarea acestui acord de utilizare a patentului pentru Microsoft Exchange ActiveSync, Gecad Technologies se alătură unui grup în creştere de companii doritoare să implementeze tehnologia Microsoft în serverele pe care le dezvoltă.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite