Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

Emdeon utilizeaza SAP BusinessObjects XI

25 Martie 2009SAP AG a anutat astazi ca Emdeon, furnizor de solutii de management al veniturilor si cheltuielilor pentru industria medicala, utilizeaza solutiile SAP ® BusinessObjects ™ XI pentru a optimiza functiile industriei. Instrumentele Business Intelligence (BI) ajuta Emdeon sa transforme traditionalele rapoarte pe hartie, in rapoarte disponibile online, care să permită organizatiei sa efectueze imediat servicii de cercetare, de prelucrare a datelor si sa distribuie rapoarte pentru clientii sai mai repede si mai eficient.

Pana in 2008, Emdeon a tiparit si distribuit in jur de 800000 rapoarte pe hartie pe zi. In 2008, Emdeon a identificat BI si modelul de raportare on-line de la Business Objects ca o tehnologie durabila care ar putea ajuta la reducerea rapoartelor pe hartie transformandu-le in rapoarte on-line. Astazi, Emdeon utilizeaza SAP BusinessObjects XI si Crystal Reports ® ca parte a aplicatiei de monitorizare si atragere a clientilor dezvoltata in companie, Emdeon Vision for Claim Management si pentru a oferi clientilor informatiile de care au nevoie online. Software-ul SAP BusinessObjects ajuta Emdeon sa proiecteze si sa furnizeze clientilor rapoarte intr-un mod ecologic.

"Solutiile SAP BusinessObjects au ajutat Emdeon din punct vedere IT sa devina din ce in ce mai eficient administrativ", a declarat Gene Boerger, Vice Presedinte de afaceri si de raportare, Emdeon. "Prin implicarea in mai multe intiative durabile - reducerea in mod eficient a hartiei, si a costurilor de distributie - lucram pentru a reduce costul global al serviciilor de asistenta medicala pentru clientii nostri. In plus, folosind instrumente de BI, Emdeon a fost ajutat sa centralizeze informatiile pe care le detine. Avem acumulate 25 de milioane de randuri de date noi in fiecare zi, platforma SAP BusinessObjectsne ajuta sa aducem informatii statice la viata."

Solutiile SAP BusinessObjects ajuta Emdeon in optimizare, raportare si prelucrare de date

SAP BusinessObjects XI este o parte a Emdeon Vision, o inovatoare solutie Web, care ofera o singura platforma de raportare atat pentru datele interne cat si cele externe. Emdeon administreaza mai mult de 15000 de cereri de rapoarte XML pe zi traduse intr-un total de 1,5 milioane de rapoarte, in 2008. Emdeon Vision economiseste timpul contribuabililor si furnizorilor de servicii de asistenta medicalaprelucrand automat cereri medicale si stomatologice, eligibilitatea cererilor de asigurare in timp real, si tranzactii de baza ale asigurarilor sociale de sanatate.
In vederea recunoasterii utilizariiprogresive de solutii de BI, Emdeon a fost recent numit castigatorul Premiului de Execelenta Business Objects 2008 BI pentru aplicatiile si instrumentele BI folosite pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si a durabilitatii eforturilor. Acest premiu este noul model de reompensare a clientilor SAP BusinessObjects XI.

"O parte a misiunii noastre ca si companie este de a transforma modul in care lucreaza lumea prin integrarea puterii informatiei", a spus Marge Breya, director general si Vice-Presedinte Executiv, Intelligence Platform Group, SAP BusinessObjects Division. "Una dintre modalitatile prin care facem aceasta este de a oferi solutii care sa ajute companiile ca Emdeon sa gestioneze mai bine durabilitatea initiativelor pe care le intreprind. Emdeon transforma modul in care functioneaza asistenta medicala, prin utilizarea tehnologiei pentru a imbunatati procesele de organizare si de a reduce impactul asupra mediului, o importanta realizare, care castiga usor Premiul de Excelenta BI."

Romsym Data este distribuitor autorizat in Romania al solutiilor SAP BusinessObjects.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite