Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Solutii proactive de securitate prin Outpost24 Romania

25 Martie 2009Echipa de management a liderului suedez in tehnolgia detectiei vulnerabilitatilor, Outpost24, a anuntat deschiderea unui birou in Romania.


Cu headquarterul in Suedia, Outpost24 s-a extins deja practic in toata lumea operand cu un network global bazat pe oficii locale plasate in peste 25 de tari, din SUA, Anglia, Germania sau Franta pana in Rusia, Australia, Tailanda sau Brazilia. Sunt peste 1000 de clienti din lumea intreaga, printre care se numara de la mari organizatii multinationale pana la mici afaceri locale, corporatii sau structuri guvernamentale, universitati, firme din domeniul financiar, bancar, juridic, al asigurarilor, din transport, industrie, tehnologie, sanatate, educatie, media, comert, servicii etc. Printre acestia se numara si firme precum: Travelex, Delta Lloyd Group, ING Life Limited, Universitatea din Helsinki si Deloitte.
Toti beneficiaza de un suport permanent 24 de ore din 24, timp de 7 zile pe saptamana. Este un aspect extrem de important pe care il apreciaza toti clientii, promptitudinea, solicitudinea si competenta specialistilor Outpost24.


Fondat in 2001, Outpost24 ofera astazi cele mai sigure si eficiente solutii de management al vulnerabilitatilor pentru orice network, de la cele mai mici la cele mai mari. Multi clienti au abandonat alti provideri, pentru a apela la Outpost24, dar nici unul nu a parasit Outpost24.


Outpost24 este complet independent de orice facilitati, servicii sau know how extern, bazandu-se integral pe o tehnologie proprie. Solutiile sale sunt aplicabile pentru orice sistem de operare utilizat in mod normal, pentru orice aplicatii si tip de network.


Infiintarea unui birou si in Romania reprezinta dorinta Outpost24 de a-si creste prezenta europeana si intentia de a veni in intampinarea nevoilor globale de management al vulnerabilitatilor. Managementul vulnerabilitatilor este un proces repetitiv de detectie, analiza, eliminare sau tolerare a vulnerabilitatilor pe baza riscurilor si a costurilor.


Cu aceasta ocazie Christian Pfäffli, Manager Dezvoltare la Outpost24, declara: “Piata din Romania este foarte matura si intelege beneficiile Tehnologiei Informatice. Solutiile proactive de securitate ale Outpost24 au o cerere in continua crestere. Prin stabilirea unei prezente locale dorim sa satisfacem aceasta exigenta prin cel mai ridicat nivel posibil de suport si servicii.”


Outpost24 a numit-o pe Rodica Neagu responsabil cu aceasta extindere in Romania, ocazie cu care Rodica Neagu, Manager Birou Vanzari pentru Outpost24 Romania, a declarat “Cei care au fost victime ale criminalitatii cibernetice inteleg importanta solutiilor proactive de securitate. Daca detin pozitii cheie intr-o companie sunt constienti de riscul potential si vor asculta cu atentie ceea ce avem de spus. Dar tinta noastra este superioara. Este o perioada in care costurile se reduc, asadar dorim sa aratam ca serviciile pe care noi le oferim nu reprezinta numai o solutie inteligenta de a-ti proteja investitiile, ci si o solutie pentru optimizarea costurilor.”Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite