Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

HP extinde gama de servere Integrity NonStop

27 Martie 2009



HP a anuntat o noua gama de servere entry-level HP Integrity NonStop NS2000, ce ofera performante deosebite la cele mai mici costuri disponibile pe piata pentru sistemele Integrity NonStop multi-core.
Noua gama NS2000 se adreseaza in special organizatiilor mijlocii din domeniul sanatatii, financiar si telecomumicatii, cat si clientilor care activeaza pe pietele emergente. Totodata, noile servere permit organizatiilor sa faca fata cerintelor crescute legate de disponibilitate si scalabilitate din cadrul companiilor. Beneficiind de avantajele tehnologiei HP NonStop, gama NS2000 permite adaptarea la noi dimensiuni ale unui business aflat in dezvoltare, fara sa apara probleme legate de compatibilitate.
„Exista un segment insemnat de companii mici care nu isi permit costurile serverelor high-end. Pentru acei clienti, serverul NS2000 reprezinta o valoare deosebita si ofera posibilitati multiple de disponibilitate si toleranta crescuta”, a declarat Jim Johnson, chief executive officer in cadrul companiei de cercetare de piata, Standish Group.
Familia de servere HP Integrity NonStop NS2000 este disponibila in toate tarile unde HP este prezent, intr-o multime de configuratii conform cerintelor specifice ale clientilor.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite