Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Rack-Soft a lansat noua versiune 4PSA VoipNow 2

31 Martie 2009



Rack-Soft a lansat 4PSA VoipNow 2, noua versiune majoră a sistemului software de comunicaţii unificate, care oferă o centrală avansată PBX IP integrând suportul pentru voce, video, prezenţă şi pentru fax cu mesageria instant.
Noua versiune se adresează furnizorilor de servicii de telefonie şi companiilor de găzduire web care doresc să îşi crească veniturile oferind servicii de comunicaţii cu valoare adaugată pentru companii.
4PSA VoipNow 2 vine cu peste 100 de facilităţi noi şi arhitectura revoluţionară 4Grid care permite sistemului să crească distribuind serviciile într-o infrastructură cu mai multe servere.
„Lansăm astăzi versiunea finală a VoipNow 2, dupa un îndelungat proces de dezvoltare, la aproape trei ani de la lansarea pe piaţă a primei versiuni. Efortul nostru a fost răsplătit prin feedback-ul excelent obţinut în ultimele două luni de la cei peste 2.000 de participanţi la sesiunea de testare beta. Furnizorii pot oferi imediat servicii de comunicaţii unificate, folosind o platformă matură, proiectată pentru piaţa de hosting. VoipNow 2 oferă funcţionalităţi avansate, un mod facil de administrare şi scalabilitate fără concurenţă în condiţii comerciale foarte atractive”, a declarat Bogdan Cârstoiu, directorul general Rack-Soft.
În plus faţă de modificările arhitecturale, VoipNow 2 vine cu suportul pentru email2fax, web2fax, fax2email, fax2web, managementul avansat al conferinţelor, controlul centralizat al serverelor VoipNow, interfaţa pentru plug-in-uri, LiveMonitor, FollowMe, configurarea automatizată şi multe alte facilităţi.
4PSA VoipNow 2 este o platformă de distribuţie pentru serviciile de comunicaţii unificate, care permite furnizorilor să exploateze potenţialul imens al pieţei pe segmentul business. Această piaţă urmează o tendinţă de creştere accelerată pe fondul presiunii pentru scăderea costurilor operaţionale. 4PSA VoipNow se poate instala pe un server dedicat Linux x86 sau în mediile virtualizate cu ajutorul VMware sau Virtuozzo. Soluţia este disponibilă şi într-o ediţie gratuită, restricţionată la zece extensii telefonice. Preţul versiunii comerciale începe de la 239 de euro.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite