Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

BIT Software intra in norul Amazon cu SocrateOpen Cloud Edition

31 Martie 2009



Compiere Inc., furnizorul global de solutii de business open-source si BIT Software, partener autorizat Compiere, a anuntat disponibilitatea imediata a solutiei SocrateOpen Cloud Edition (sistem ERP/CRM complet) pe Amazon EC2 (Elastic Compute Cloud). SocrateOpen Cloud Edition este distributia pentru Romania a sistemului integrat ERP Compiere si este livrat cu tehnologia aferenta, certificata de Compiere, incluzand un sistem de operare, serverul de aplicatie si baza de date, care pot fi rulate pe Amazon EC2 in cateva minute.
Combinatia intre varianta SocrateOpen Cloud si Amazon EC2 furnizeaza un mediu virtual in care sunt pastrate aplicatia de gestiune, sistemul de operare si tot restul tehnologiei necesare pentru a rula sistemul integrat. Prin introducerea tehnologiei Cloud computing, costurile de detinere ale solutiei ERP scad, prin reducerea atat a costurilor cu hardware-ul si software-ul, precum si a costurilor cu infrastructura IT. Conform estimarilor interne, utilizarea variantei SocrateOpen Cloud poate reduce costurile totale de detinere ale ERP-ului cu pana la 80%.
Gratie noii tehnologii, clientii pot scala aplicatia in functie de nevoile organizatiei, aceasta permitand departamentelor IT sa creasca capacitatea sau sa adauge capabilitati din mers, fara a fi nevoie de investitii in infrastructura noua (servere, routere, sisteme de operare), personal sau software, prin accesarea serverelor virtuale aflate pe internet. SocrateOpen powered by Compiere este instalat ?i ruleaza intr-un mediu securizat si privat, oferind clientilor control total asupra aplicatiei precum si asupra celorlalte resurse pe care le utilizeaza. In abonamentul SocrateOpen Cloud Edition sunt incluse mentenanta ?i suportul tehnic pentru aplicatie, service pack-uri si acces la intrumentul de migrare automata. Pe langa aceasta, BIT software ofera si servicii de implementare, adaptare, integrare, precum si imagini cloud specifice fiecarui client.
Don Claiss, presedinte si CEO Compiere spune: “Suntem fericiti sa fim primii furnizori ERP care ofera clientilor posibilitatea de a utiliza un sistem integrat in aceasta varianta (cloud computing), cu costuri reduse, si in conditii de flexibilitate mult mai mari decat in varianta de licentiere SaaS (Software as a Service). Utilizatorii SocrateOpen Cloud Edition, pe langa faptul ca lucreaza intr-un mediu securizat si privat, pot oricand sa adapteze si sa extinda sistemul integrat, fara a fi nevoie de programare. Lansarea sistemelor SocrateOpen & Compiere in varianta Cloud pe Amazon EC2 este pasul logic facut de Compiere si BIT Software in dorinta de a oferi un sistem mai usor de detinut, implementat si utilizat.”
Remus Cazacu, director general BIT Software afirma: “In conditiile crizei actuale, varianta Cloud vine in intampinarea clientilor permitand organizatiilor sa reduca dramatic costurile de achizitie legate de infrastructura necesara exploatarii unui sistem integrat ?i sa utilizeze aplicatia precum un serviciu de utilitati, minimizand efortul investitional initial.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite