Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Infosec, singura companie care face asigurare la UPS-uri

17 Noiembrie 2004



Va mai aduceti aminte cand, pe timpul lui Ceausescu, devenise aproape un obicei sa se opreasca curentul electric? Cand iti era lumea mai draga si te uitai la „Teleenciclopedia” (la altceva nici nu prea puteai), hop, se oprea curentul! Cate „Diamante 220” sau „HC-uri” nu s-au stricat!


S-au mai schimbat lucrurile de-atunci si au aparut si pe piata romaneasca UPS-uri, atat de necesare in cazul fluctuatiilor de tensiune sau opririi curentului electric fara avertizare prealabila.


Compania de care voi vorbi in continuare, Infosec, este un producator francez de UPS-uri si filtre de protectie impotriva supratensiunii si a socurilor electrice sau electromagnetice. Din luna octombrie, produsele acestei companii au devenit disponibile si pe piata romaneasca prin Proca Romania.


Am ales sa va vorbesc despre produsele Infosec si nu despre altele pentru ca aceasta companie are o particularitate unica in peisajul de specialitate romanesc: este atat de sigura pe performantele produselor sale, incat acorda, pe langa garantie, care este acordata de orice producator, asigurare a produsului. Ce inseamna asta? Spre exemplu, daca UPS-ul explodeaza cauzand distrugerea calculatorului, frigiderului sau a oricarui alt echipament, Infosec plateste pagubele.


Semnarea parteneriatului dintre Infosec si Proca va permite companiei romanesti sa ofere o gama completa de produse de protectie adresata tuturor categoriilor de utilizatori: home, office, corporate, IT, industrie sau aplicatii militare. Infosec produce echipamente de protectie pentru PC-uri, servere, statii grafice, retele de calculatoare sau orice alt echipament care necesita alimentare protejata si stabila.


Salutam intrarea Infosec pe piata romaneasca, iar pentru informatii tehnice si de produs va invitam sa vizitati site-ul www.infosec.fr.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite