Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Eficienta operationala prin Centrul de Excelenta Data Quality

31 Martie 2009



Informatica, furnizorul independent de software si servicii pentru data integration, a anuntat ca Avaya, provider global de software si servicii business communication, a infiintat un Centru de Excelenta pentru Enterprise Data Quality folosind platforma Informatica Data Integration, inclusiv Informatica Data Quality (IDQ) si Informatica Data Explorer (IDE), pentru a permite mentinerea programului de optimizare a veniturilor.


Pentru ca o afacere sa functioneze, datele trebuie sa fie complete, de acuratete ridicata si disponibile la timp, aceste elemente fiind o cerinta fundamentala pentru o performanta optima” a spus Rich Trapp, director global data quality Avaya. “Folosind Informatica in Centrul nostru de Excelenta am beneficiat de informatii detaliate si corecte in ceea ce priveste statusul fiecarui client, activele acestuia si informatiile financiare. Aceste date au dus la imbunatatirea veniturilor din serviciile de mentenanta. Am vazut astfel o recuperare a investitiei din acest program cu peste 2,000 de procente."


Eficienta operationala obtinuta prin imbunatatirea Data Quality
Procesul formal de data quality al Avaya este determinat de folosirea Informatica PowerCenter pentru integrarea datelor ce sunt sub semnul intrebarii, eronate sau de o calitate neverificata in sistemul de Data Warehouse – unde problemele de calitate pot fi analizate, segmentate si prioritizate pentru remediere. IDE profileaza datele pentru a intelege structura acestora, gradul de completare si frecventa utilizarii – iar apoi se porneste procesul de creare a regulilor de business ce guverneaza calitatea datelor respective.


Folosind IDQ in Centrul de Excelenta Data Quality, Avaya se poate adresa task-uri esentiale de data quality, cum ar fi de-duplicarea si standardizarea adreselor pentru o mai buna pregatire a datelor pentru identificarea defectelor si analiza. Avaya foloseste deasemenea IDQ si pentru imbunatatirea altor arii cum ar fi duplicarea identitatilor si standardizarea, codificarea taxelor, master data management, etc


Pentru mai multe informatii despre Informatica South East Europe, va rugam sa accesati www.informatica-see.ro sau www.informatica.com sau www.informatica-see.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite