Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Noi instrumente la Norton Utilities

01 Aprilie 2009Symantec Corp., dezvoltatorii programului de securitate Norton, au anuntat disponibilitatea Norton Utilities si au reintrodus un produs clasic Norton cu noi instrumente de optimizare a performantei calculatorului. Aceste instrumente ale lui Norton Utilities ajuta la accelerarea timpului de pornire, elibereaza spatiu de pe mediul de stocare si imbunatateste performantele sistemului.


Norton Utilities este canalizat pe problemele legate de calculatoarele lente oferind o suita de imbunatatiri a performantelor. Avand posibilitatea de a prioritiza aplicatiile de startup si serviciile Microsoft Windows, utilizatorii pot experimenta un startup mai rapid si disponibilitatea crescuta pentru aplicatiile mai des utilizate. Laboratoarele PassMark Software au ajuns la concluzia ca Norton Utilities creste cu 24 % timpul de boot a calculatorului pe un sistem cu Windows XP. De asemenea PassMark a ajuns la concluzia ca aplicatii folosite zilnic cum ar fi Microsoft Word ruleaza cu 16% mai repede pe acelasi calculator folosind Norton Utilities. In plus registrii produsului si instrumentele de disc management ofera o performanta crescuta si stabilitate calculatorului.


“In climatul economic actual, incercam cu totii sa facem mai mult cu ceea ce avem deja,” a spus Rowan Trollope, senior vice president, Consumer Business Unit, Symantec. “Norton Utilities ofera instrumente care ajuta la imbunatatirea performatelor calculatorului facandu-l sa fie ca nou. Indiferent ca este vorba despre un calculator nou care trebuie intretinut sau unul vechi cu performante scazute, Norton Utilities imbunatateste performantele si intretine calculatorul prelungindu-i viata.”


Norton Utilities intretine si optimizeaza performantele calculatorului prin urmatoarele instrumente:
•Startup Manager & Services Manager – Administreaza programele configurate sa ruleze la startup.
•Registry Cleaner – Curata registrii de inregistrari inutile create pe parcursul unei instalari/ dezinstalari.
•Registry Defragmenter – Analizeaza registrii pentru erori. Defragmenteaza si corecteaza erori de structura.
•Disk Cleaner – Sterge fisierele temporare, internet cookies, si alte informatii inutile.
•Performance Test – Testeaza calculatorul utilizand o varietate de teste de viteza si compara rezultatele inainte si dupa modificari.


Norton Utilities include suport 24x7 prin email, chat sau prin intermediul internetului pentru toti utilizatorii sai. In plus suport prin telefon contra cost.
Romsym Data este distribuitor in Romania pentru solutiile Symantec.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite