Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Un nou proiector BenQ- MP514

01 Aprilie 2009



BenQ lanseaza proiectorul MP514, destinat mediilor de afaceri mici si mijlocii.
Modelul beneficiaza de tehnologia de proiectare DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments'® si, de asemenea, de tehnologiile BrilliantColor™, Wall Color Correction, dar si de securitate, prin functia Security Password. MP514 ofera de o luminozitate de 2.000 ANSI lumeni si contrast 2.000:1.
Liniile de finisare elegante, armonioase completeaza multitudinea de functii încorporate în proiectorul MP514, silentios, destinat unei game largi de utilizare, în numeroase medii de proiectie. Rezolutia nativa de SVGA (800 x 600) de care dispune modelul asigura redarea unor imagini în culori vibrante, cu detalii precise. Tehnologia DLP® permite afisarea unei palete bogate de culori, mentinand luminozitatea, iar integrarea tehnologiei BrilliantColor™ revolutioneaza eficienta optica a sistemului de proiectie pentru o experienta de vizualizare a prezentarilor foarte reala.


Functia de ajustare a culorii suprafetei de proiectie, Wall Color Correction, optimizeaza zona de proiectare pentru diverse tipuri de perete: indiferent daca prezentarile sunt redate pe o tabla de clasa, fie pe un ecran de proiectie, claritatea si frumusetea culorilor se mentin. MP514 mentine calitatea imaginii si redarea fidela a culorilor, chiar si in cazul unei proiectii direct pe perete si, in plus, beneficiaza de functia de auto-cautare rapida a sursei de semnal.


Un proiector „verde”


Mai mult, pentru conservarea energiei electrice consumate, noul proiector BenQ este capabil sa detecteze lipsa conectarii la vreo sursa si sa se opreasca automat, prevenind astfel si supraincalzirea si prelungind durata de viata a lampii. Durata de viata a lampii proiectorului se intinde pana la 4.000 de ore, de doua ori mai mare decat a unui proiector obisnuit. Cheltuielile de intretinere sunt reduse astfel semnificativ, fara nevoia de a schimba des lampile dispozitivului.


Modelul BenQ MP514 este disponibil in Romania la partenerii BenQ, la pretul estimativ de 1.499 lei (inclusiv TVA).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite