Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Solutii de DM prin MGT Educational

01 Aprilie 2009



MGT Educational si Easy Software AG, unul din primii jucatori pe piata sistemelor de gestiune a documentelor, au organizat conferinta cu tema: "Easy- solutii pentru gestiunea documentelor".


In cadrul conferintei au fost prezentate ultimele aplicatii software ale companiei Easy, precum si solutiile de scanare ale I.R.I.S., cu aplicabilitate in domeniul bancar si al asigurarilor.
Prezentarile au fost sustinute de Juan Tuzón- Manager International Sales Business Development si Abdullah Yildirim - Technical Manager International Sales, din partea Easy Software, respectiv de catre Jacques Hoffmann- OEM/VAR Account Manager - I.R.I.S. Products & Technologies (TBC).
Codrut Ionescu Muscel, Product Manager SI-MGT Educational, a prezentat modalitatea de gestionare a unui contract de credit cu ajutorul solutiilor Easy, dar si modalitati de extragere si arhivare a datelor din formularecu ajutorul scannerelor I.R.I.S.


MGT Educational a fost infiintata in anul 1998 si este distribuitor autorizat pentru Romania al solutiilor I.R.I.S. si Easy Software AG. Compania are 42 de angajati si a inregistrat o cifra de afaceri de 6,5 milioane euro in 2008, conform lui Nicusor Teodorescu Cartacai - General manager MGT Educational.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite