Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Sony TG7VE cu GPS incorporat

03 Aprilie 2009



Camera TG7VE de la Sony redefineste conceptul ‘HD la purtator’. Incape într-un buzunar sau într-o geanta mica, pentru serile petrecute în oras, excursiile de weekend, calatoriile in interes de serviciu si vacantele in strainatate.


Asemenea predecesorului sau, TG3E, noul camcorder dispune de o carcasa din titan, foarte solida, cu un strat rezistent la zgârieturi. Acest strat protector suplimentar rezista la zgârieturile zilnice, pastrând aspectul stilat si inovator al camcorder-ului pentru o vreme mai îndelungata.


Memoria interna, de 16GB, stocheaza înregistrari Full-HD audio-video detaliate si clare de pâna la circa 6 ore. Pentru filmari îndelungate, un card suplimentar de memorie de 16GB poate înregistra 6 ore de filmare HD, pentru un total de pâna la 12.5 ore de înregistrare – eliminând necesitatea unor casete sau discuri suplimentare.


Pentru calatorii împatimiti, micutul TG7VE e capabil sa tina evidenta tuturor locurilor vizitate. Un receiver GPS puncteaza pe harta toate punctele de atractie, pe masura ce utilizatorul le viziteaza. Dupa momentul filmarii, functia Map Index afiseaza pe ecranul LCD locatia fotografiilor si a înregistrarilor precum punctele bifate pe o harta. Utilizatorii pot reconstitui traseul calatoriei odata ajunsi acasa, cu ajutorul hartilor online, pe un PC, prin aplicatia Picture Motion Browser.


Numarul butoanelor de control al înregistrarii e redus la minimum, pentru o utilizare fara probleme. Trecerea de la filmarea video la functia de fotografiere se realizeaza cât mai usor posibil: pentru filmare video este suficienta apasarea pe butonul REC Start/Stop, iar pentru fotografiere este necesara atingerea butonului suplimentar PHOTO, pentru imagini la o rezolutie de 4 megapixeli. În lipsa unor butoane derutante pentru comutarea de la filmare la fotografiere, utilizatorul poate captura filmari video sau imagini, cu maximum de încredere. O camera video si o camera foto digitala sunt astfel încoporate într-un singur dispozitiv.


Functia inteligenta de detectie a fetelor – Face Detection - ajusteaza automat expunerea si focalizarea, pentru portrete filmate si fotografiate deosebite. Functia Smile Shutter suprinde automat fetele zâmbitoare, chiar si pe modul de filmare.


Ecranul tactil LCD, cu o rezolutie de 2.7 inci beneficiaza de un design elegant, compact. Datorita noului meniu simplificat, utilizatorul poate controla cu usurinta functiile dorite. Camcorder-ul este gata de filmare odata cu deschiderea ecranului LCD, iar pornirea din modul standby este mai rapida ca oricând, diminuând riscul ratarii unor momente demne de pastrat. Simpla deschidere a ecranului LCD tactil pregateste camcorder-ul de filmat, într-o fractiune de secunda. Consumul în modul standby este redus considerabil, acesta fiind aproape de zero.


TG7VE le ofera utilizatorilor sai si mai multe modalitati de a se bucura de amintirile filmate, chiar si dupa momentul înregistrarilor. Functia Highlight Playback creeaza filmulete automat, fara a fi nevoie de alte abilitati speciale ale utilizatorului. Prin simpla atingere a unei pictograme de pe ecranul LCD, instantaneele sunt selectate din materialele înregistrate sau fotografiate si editate împreuna, cu posibilitatea de a selecta fundalul muzical preferat si efectele de tranzitie dorite. Imaginile pot fi vizionate fie direct pe ecranul LCD al camcorder-ului, fie pe televizorul HD de acasa.


Utilizatorii pot conecta TG7VE la un PC, iar încarcarea rapida a fisierelor pe site-urile de sharing de imagini este la o distanta de câteva click-uri. Programul extrem de usor de fololosit, Picture Motion Browser (furnizat), permite administrarea si rasfoirea clipurilor si a imaginilor printr-o interfata-calendar unica. Fotografiile si filmarile pot fi încarcate pe site-uri populare, precum YouTube™, Facebook, Flickr si Daily Motion: Picture Motion Browser îl scuteste pe utilizator de orice munca în plus.


Sony le pune la dispozitie utilizatorilor de TG7VE o gama larga de accesorii



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite