Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

BEST INTERNET SECURITY 100%: securitate IT

17 Noiembrie 2004



Best Internet Security este compania romaneasca dedicata identificarii si oferirii celor mai performante solutii de securitate a sistemelor informatice. Best Internet Security ofera astazi o gama extinsa si cuprinzatoare de servicii dezvoltate in Romania, pentru clientii si partenerii sai.


Calitate: Suntem prima companie dedicata securitatii IT din Romania, certificata ISO 9001:2000, ca o garantie a seriozitatii, calitatii si increderii pe care le furnizam clientilor nostri.


Seriozitate: Compania noastra este specializata in oferirea de solutii pentru asigurarea securitatii sistemului informatic. Cu acces la cursuri intensive, la surse de informare de ultima ora si expunere permanenta la aceste probleme, suntem convinsi ca suntem in postura de a oferi cei mai buni specialisti care sa lucreze pentru clientii nostri.


Incredere: Suntem o companie de incredere datorita implementarii unui foarte strict regulament de ordine interna, a unei clauze de confidentialitate (ca parte a fiecarui contract pe care il incheiem) si a unui sistem complex de monitorizare.


Securitate Proactiva: Best Internet Security imbina o gama larga de produse de varf in industria securitatii IT cu servicii specializate, in scopul de a satisface cerintele si necesitatile organizatiilor si companiilor romanesti moderne. Produsele software integrate in solutiile BIS permit realizarea unei monitorizari active, detectarea si respingerea cu succes a atacurilor.


Suntem Security Solutions Partner in Romania al Internet Security Systems (ISS), liderul mondial al solutiilor de Analiza a Vulnerabilitatilor si de Detectare a Intruziunilor, cel mai inalt grad de parteneriat ISS, fiind astfel o companie calificata pentru implementarea solutiilor de securitate si protectie IT de un avansat nivel tehnologic.


Oferim, realizam si implementam solutii ce includ sisteme si tehnologii IDS/IPS (Intrusion Detection and Protection) si VA (Vulnerability Assessment), solutii Firewall, VPN (Virtual Private Networks), Antivirus, Anti Spam, Criptare, Control acces, Content Filtering, E-mail Gateway Protection etc., solutii dezvoltate de partenerii nostri: Internet Security Systems, Symantec, McAfee, Nokia, Checkpoint, SonicWall, Stonesoft, Borderware, NetIQ, Websense, Barracuda Networks, Bindview, Commtouch etc.


Metodologia Best Internet Security urmareste standardele mondiale in materie de securitate IT: BS 7799 si standardul bancar ISO 13569.


Complexitate: Suntem astazi in masura sa dezvoltam orice proiect de securitate IT, sa acoperim necesitatile privind consultanta si analiza dedicata fiecarui client in parte, de la politica de securitate, trecand prin implementarea unor solutii eficiente, pana la certificarea BS 7799, monitorizarea, intretinerea, actualizarea si imbunatatirea continua a capacitatii de reactie la incidente de securitate a sistemelor de protectie furnizate.


Specializarea, dedicarea si experienta noastra sunt puse 100% la dispozitia clientilor nostri, de fiecare data cu succes.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite