Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

GFI 2 nominalizari la "Network Computing 2009"

06 Aprilie 2009



GFI a fost nominalizata pentru 2 produse la premiul „Produsul Anului” in anuarul de specialitate „Network Computing 2009”. GFI LANGuard si GFI MailArchiver au fost nominalizate pentru premiul „Produsul Anului pentru Managementul Retelelor” si respectiv „Produsul Anului pentru Mesagerie”. Nominalizarile au fost incheiate in Ianuarie, anul curent.


„Aceasta este o veste buna pentru GFI si pentru echipa de ingineri care au muncit asiduu pentru a oferi utilizatorilor, produse inovative si ultra functionale pentru a ii ajuta sa-si protejeze reteaua si pentru a le administra sistemele de posta electronica” spune Ed Harnish, GFI’s Vice-President of Marketing.
„GFI LANGuard si GFI MailArchiver sunt produse excelente, usor de instalat si ofera o fantastica valoare in plus. Promovandu-le intr-o lista restransa este dovada popularitatii lor printre expertii IT” a tinut sa precizeze Ed Harnish, GFI’s Vice-President of Marketing.


Premiile „2009 Network Computing” sunt o oportunitate pentru cititorii revistelor de specialitate sa recunoasca produsele, serviciile si companiile care i-au impresionat. Cele 24 de categorii reflecta o arie larga a aplicatiilor creand un impact asupra retelelor moderne.


Romsym Data este distribuitor in Romania al produselor GFI.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite