Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

MaxCad este autorizat ca furnizor de formare profesionala

07 Aprilie 2009



MaxCAD a fost autorizat ca furnizor de formare profesionala de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).
Cursurile de perfectionare a specialistilor în domeniul proiectarii asistate de calculator vor fi organizate in cadrul Centrului de Instruire Autorizat Autodesk (ATC) al firmei MaxCAD - ATC ROCADA, unde, de-a lungul celor peste 12 ani de functionare, s-au format mii de proiectanti din toata tara.


Printre cele mai importante produse software pentru care MaxCAD ofera instruire in calitate de furnizor de formare profesionala se numara AutoCAD, Autodesk Inventor, AutoCAD Map 3D, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Architecture, Advanced Road Design (ARD), Canalis, Hydra etc. ROCADA este singurul ATC din Romania acreditat pentru sustinerea de cursuri pentru Revit Architecture si AutoCAD MEP, solutii software dedicate arhitecturii si instalatiilor.


„MaxCAD vine in sprijinul inginerilor proiectanti din toate industriile, organizand cursuri ce asigura dobandirea competentelor profesionale corespunzatoare standardelor ocupationale, utile in desfasurarea activitatii cu un personal calificat. Suntem mandri ca ATC ROCADA este singurul Centru de Formare Profesionala acreditat de autoritatile romane competente pentru organizarea de cursuri pentru solutiile software Autodesk ”, a declarat ing. Florin Balcu, director general MaxCAD.


Toate programele de formare profesionala organizate de MaxCAD se finalizeaza cu eliberarea de certificate de absolvire recunoscute la nivel national de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
Pentru finantarea acestor cursuri, firmele din Romania pot accesa, incepand din 31 martie 2009, fonduri europene în valoare de 56 mil. euro. Anul acesta, aproximativ 100.000 de persoane vor beneficia de programe de îmbunatatire profesionala.


Pentru a afla mai multe detalii despre cursurile de perfectionare in domeniul proiectarii asistate de calculator pe care firma MaxCAD le organizeaza, precum si despre posibilitatile de finantare de care puteti beneficia, puteti trimite solicitarile la adresa office@maxcad.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite