Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Oferte speciale pentru comunitatea maghiara din Romania

08 Aprilie 2009Vodafone anunta noi oferte speciale dedicate comunitatii maghiare din Romania. Vodafone pune la dispozitia clientilor sai extraoptiunea „Ungaria”, care aduce cele mai avantajoase tarife de pe piata pentru apeluri internationale catre Ungaria. Cu noua extraoptiune, valabila 12 luni de la activare, clientii Vodafone pot apela de pe telefonul mobil orice retea fixa din Ungaria, la tariful de 7 eurocenti/min, si orice retea mobila, la tariful de 20 eurocenti/min. Extraoptiunea „Ungaria” este gratuita si se poate activa prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul „UNGARIA” la numarul 4974. Oferta speciala pentru apeluri internationale catre Ungaria este disponibila la nivel national, atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, pana la 31 mai 2009.
In plus, serviciul Vodafone Internet pe Mobil ofera acum clientilor Vodafone stiri si in limba maghiara, precum si melodiile celor mai cunoscuti artisti, in portalul mobil Vodafone live!. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii care au deja activ serviciul Vodafone Internet pe Mobil trebuie sa trimita un SMS gratuit cu textul HIREK la numarul 8877. Serviciul Vodafone Internet pe Mobil poate fi activat prin apel gratuit la numarul de telefon *147#.
De asemenea, oferta promotionala „Adu-ti prietenii la Vodafone” aduce beneficii suplimentare constand in minute gratuite in retea sau minute nationale pentru clientii si prietenii acestora carora le recomanda activarea serviciilor Vodafone. Abonatii Vodafone primesc 250 de minute in retea sau 250 de minute nationale la aducerea unui prieten in reteaua Vodafone. Aceasta oferta este disponibila pentru clientii Vodafone din judetele Covasna, Harghita si Mures, pana la 31 mai 2009.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite