Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Lite-On lanseaza o noua generatie de inscriptoare DVD

08 Aprilie 2009



Lite-On anunţă lansarea pe piaţă a următoarei generaţii de inscriptoare DVD. Noul inscriptor DVD iHAS624 va beneficia, în plus, de viteza de scriere performantă de până la 24X, şi de tehnologia LabelTag. Modelul iHAS624 are integrată şi tehnologia SmartErase proprie Lite-On. SmartErase este o caracteristică Lite-On care permite ştergerea definitivă a datelor de pe DVD±R şi CD-R.
LabelTag este o nouă caracteristică sub brevet PLDS, care permite utilizatorilor să creeze o inscripţie circulară pe partea de date a unui disc DVD±R. În timpul arderii datelor, utilizatorii pot adăuga text sau imagini mici, care vor fi imprimate imediat în spatele datelor, în aceeaşi sesiune şi cu o viteză de înregistrare normală.
LabelTag este o soluţie convenabilă şi rentabilă pentru a inscripţiona discuri DVD±R fără ajutorul vreunui software suplimentar si fara a le deteriora. Dispozitivul dispune de asemenea de tehnologia de personalizare a discurilor LightScribe, care permite utilizatorilor să ardă etichete serigrafiate pe medii compatibile cu tehnologia LightScribe. Modelul iHAS324 va fi disponibil în cursul lunii aprilie 2009.
PLDS (Philips & Lite-On Digital Solutions) este o societate mixtă între Royal Philips Electronics şi Lite-On IT Corporation, constituită în 2007 şi activă pe piaţa unităţilor pentru discuri optice (ODD).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite