Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Distribuitorii de produse veterinare aleg SeniorERP

08 Aprilie 2009



Compania Altius, specializata in distributia medicamentelor de uz veterinar, alege SeniorERP pentru a sustine o crestere prognozata a CA la 60 milioane RON.


SeniorERP va asigura infrastructura necesara atingerii acestui obiectiv, prin cresterea vitezei de operare si furnizarea in timp real a informatiilor cheie la nivel de management.


Altius a inregistrat la finalul anului 2008 ocifra de afaceride 28 milioane RON si are in prezent 5 puncte de lucru in Bucuresti si cate unul in Bacau, Cluj si Timisoara. Compania are un portofoliu de 1000 produse si 3000 de clienti. Distributia este in prezent realizata prin cabinete, ferme, potshopuri si redistribuitori.


Pentru noi, incadrarea in timingul previzionat, cooperarea, functionarea sistemului in parametri stabiliti initial si transferul corect de date sunt criterii de evaluare a gradului de succes a implementarii. Este un pas important pentru noi sa inlocuim un furnizor de software care nu a reusit nici pana acum sa raspunda cerintelor noastre initiale, cu Senior Software, o echipa cu know-how pe zona de distributie.Andrei Scarlatescu, Coordonator achizitii utilitati Altius.


Alaturi de Altius, jucatori importanti din zona produselor de uz veterinar precum ABAD VET si Avico International au ales SeniorERP.


Argumentele sistemului pentru companiile de distributie sunt legate de performanta platformei tehnologice, compatibilitatea cu procesele de business specifice, precum si un raport calitate-pret excelent, generat de o politica de licentiere flexibila:
Am ales SeniorERP in urma analizei ofertelor ERP locale si internationale pentru functionalitatea si utilitatea in activitatea principala a societatii si raportul calitate pret foarte bun. Avand experienta unei implementari asemanatoare, am luat in calcul atat criterii legate de sistem, cum ar fi intuitivitatea, functionalitatile si siguranta platformei tehnologice, cat si specializarea furnizorului de software, capacitatea lui dovedita de a raspunde nevoilor specifice unui business de distributie si de a reduce riscul si durata implementarii. ” a adaugat Andrei Scarlatescu.


Printre obiectivele implementarii SeniorERP in cadrul Altius se numara:
• Eficientizare la nivel operational, in conditiile extinderii alerte a portofoliului de produse si a volumului de tranzactii;
• Urmarirea dinamica a cash-flow-ului
• Analiza cheltuielilor pe centre de cost;
• Rapoarte complexe de vanzari, stocuri etc.


Pentru mai multe detalii intra pe www.seniorERP.ro


Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Venus Stones, Sentia, Avico, ABAD VET, Julien Stile etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Oltean
Numele meu este Oltean Mircea Adrian,sunt proaspat absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Cluj Napoca si va trimit acest email pentru a–mi exprima intentia si a-mi oferi capacitatea de a obtine un loc in cadrul companiei dumneavoastra. Sunt convins ca, compania dumneavoastra, ce ocupa un loc important in domeniu, imi poate oferi mediul propice pentru utilizarea cunostintelor cat si pentru o colaborare pe termen lung. Sunt o persoana dinamica, cu bune cunostinte de comunicare, capabila sa lucreze in conditii de stres, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul medical veterinar. Sunt comunicativ si sociabil, capabil sa duc la bun sfarsit sarcinile primite. Exprimandu-mi optimismul in ceea ce priveste posibilitatea unei eventuale colaborari, va multumesc pentru timpul acordat. Dr. Adrian Oltean medic veterinar
09 Septembrie 2011, 03:37:47