Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Xerox se ocupa de managementul documentelor P&G

13 Aprilie 2009



Xerox va prelua operaţiunile de management al documentelor pentru toate filialele internaţionale Procter & Gamble, ajutând compania la reducerea costurilor cu 20-25%. Contractul de servicii are o durată de cinci ani, timp în care Xerox va asigura funcţionarea tuturor bazelor de imprimare din cadrul P&G, a birourilor şi a altor puncte de lucru.
Divizia Xerox Office Services (XOS) are rolul de a contribui la reducerea semnificativă a costurilor de IT şi birou, prin managementul eficient al documentelor şi echipamentelor, precum imprimante, copiatoare sau faxuri, şi controlând cum şi când vor fi printate paginile. P&G estimează o reducere a cheltuielilor privind consumul de energie a echipamentelor cu 30% şi a costurilor de imprimare cu 20-30 procente pe an.
Prin intermediul Lean Six Sigma, Xerox va oferi training specializat angajaţilor P&G pentru a se familiariza cu noul mediu de imprimare, dar va acorda şi sfaturi referitoare la reducerea timpului legat de activităţile de print. Un portal web va fi creat special pentru suport tehnic, consultarea de resurse online şi procurarea de echipamente sau consumabile pentru personalul companiei.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite