Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Solutiile Juniper Networks – situate in Cadranul leaderilor Gartner

14 Aprilie 2009



Juniper Networks a anuntat situarea solutiilor de Network Acces Control in cadranul leaderilor Gartner.


Acest clasament s-a realizat potrivit rezultatelor celui mai recent studiu Gartner privind solutiile de Network Access Control, in cadrul caruia s-au evaluat din punct de vedere al abilitatii de executie si al viziunii, aproximativ 20 de furnizori si solutiile oferite de acestia.


Luandu-se in calcul atat succesul comercial al solutiei, functionalitatile, cat si inovatiile tehnologice, Juniper Networks se pozitioneaza in Cadranul Leaderilor de piata, alaturi de Cisco si de Symantec. Solutia analizata a fost Unified Access Control (UAC).


Cadranul Magic este o reprezentare grafica a unei piete specifice unei anumite categorii de solutii, la un anumit moment. Acesta este o imagine a analizei efectuate de Gartner privind modul in care anumiti producatori se situeaza in piata conform unui set de criterii. Cadranul Magic reprezinta doar o unealta de studiu, de analiza, nu un ghid de actiune.


Gartner noteaza faptul ca solutia Unified Access Control NAC de la Juniper are la baza solutii si tehnologii consacrate ale producatorului, cum ar fi SSL VPN sau IDP. Pozitionarea actuala a companiei Juniper Networks a fost facilitata si de achizitiile strategice efectuate de-a lungul timpului. Dintre acestea mentionam Funk Software din anul 2005, achizitie relevanta pentru acest studiu.


Pentru a vizualiza raportul complet efectuat de Gartner, criteriile de evaluare, punctele forte, dar si aspectele ce suporta imbunatatiri ale fiecarui producator, accesati link-ul: http://mediaproducts.gartner.com/reprints/juniper/vol4/article3/article3.html




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite