Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Parteneriat Cisco-Red Hat

14 Aprilie 2009Red Hat, una dintre cele mai mari companii care ofera solutii open source, si CISCO au anuntat ca vor lucra impreuna pentru a livra Red Hat Enterprise Linux cu Cisco Unified Computing System, o solutie inovatoare care ofera clientilor posibilitatea de a implementa aplicatii esentiale in medii virtualizate, de mare performanta.
In plus Red Hat si Cisco vor colabora si in oferirea de servicii si in dezvoltarea unor unelte pentru implementare.


-Companiile vor depune un efort comun in dezvoltare si testare pentru a integra Cisco Unified Computing System si Red Hat Enterprise Linux
-Cisco o sa fie producatorul de echipamente (OEM) pentru platforma software oferita de Red Hat si va permite clientilor sa achizitioneze o solutie completa impreuna cu serviciile de suport tehnic.
-Cisco Unified Computing System uneste resurse hardware intr-un sistem usor de implementat, ajutand clientii la imbunatatirea serviciilor oferite si la micsorarea timpului de integrare a noilor sisteme.
-Red Hat Enterprise Linux 5 este o platforma software stabila pentru rularea aplicatiilor importante. ofera securitate marita si capabilitati de redundanta.
-Red Hat Enterprise Linux impreuna cu cele peste 3000 de aplicatii certificate va permite clientilor sa ruleze mii de servicii pe Cisco Unified Computing System. Aceste aplicatii pot rula pe masini fizice cat si virtuale
-Solutia de virtualizare de la Red Hat ofera tehnologia Kernel Virtual Machine si o noua suita de unelte de administrare a masinilor virtuale Software Red Hat care ruleaza pe Cisco Unified Computing System
-Combinatia intre Cisco si Red Hat ofera clientilor o platforma care beneficiaza de puterea combinata a ambelor companii( uneltele de management ale Cisco si tehnologia software Red Hat)
-Red Hat Enteprise Linux 5.3 este certificat pentru a rula pe platforma Cisco Unified Computing System ca un sistem de operare de sine statator sau ca masina virtuala prin tehnologia Vmware.


“Red Hat si Cisco au colabarat indelung cu comunitatea open source si astazi aduc o noua tehnologie clientilor prin combinarea solutiilor noastre” spune Brian Stevens, vicepresedinte Red Hat. “Red Hat Enterprise Linux si Red Hat Enterprise Virtualization stau la baza implementarilor unei game largi de aplicatii esentiale pentru clientii nostri.”


“Solutiile Red Hat ruleaza in mediile IT cele mai dificile si pot beneficia de performantele Cisco Unified Computing System”- Soni Jiandani, vicepresedinte Cisco. “Arhitectura scalabila permite multor aplicatii enterprise sa ruleze pe sisteme mai ieftine, atat in medii virtuale cat si fizice, si beneficiaza de o securitate marita.”


Romsym Data este distribuitor autorizat pentru solutiile Red Hat in Romania si Republica Moldova.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite