Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

SMC lanseaza o noua camera IP

15 Aprilie 2009



SMC Networks a lansat camera IP EZ Connect Vision™ Wireless Pan Tilt Zoom (SMCWIPCAM-PZ). Noua camera IP reprezinta solutia pentru birourile mici sau pentru cele de acasa care au nevoie de supraveghere permanenta ziua si noaptea, permitandu-le utilizatorilor sa monitorizeze incaperile de la distanta, in timp real, asigurand o securitate completa. Camera se conecteaza la orice PC sau retea cu sau fara fir si dispune de software de supraveghere cu functionalitati multiple pentru Windows.
Datorita celor 7 senzori LED in infrarosu, imaginile video pot fi urmarite si/sau inregistrate chiar si in locurile slab iluminate.
Software-ul pentru Windows, cu functionalitati multiple - IP Camera Manager - le permite utilizatorilor sa creeze mai multe profiluri, sa adauge/urmareasca/gestioneze pana la 16 camere, sa stabileasca zone diferite de supraveghere, sa activeze detectarea miscarii, sa editeze imaginile video inregistrate, sa gestioneze diferite tipuri de alarme.
„Datorita interesului crescut pentru asigurarea securitatii birourilor mici si a celor de acasa, noua noastra camera IP reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc sa-si protejeze sediile. Cu suport pentru video streaming 3 GPP, este acum posibila chiar si monitorizarea in timp real de pe telefoane mobile 3G”, mentioneaza Thierry Gonon, director general pentru EMEA al SMC Networks.
Pretul recomandat de producator pentru camera IP SMCWIPCAM-PZ este de 299,99 de euro.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite