Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Sanatate >> Stiri si comunicate

Panasonic lanseaza toughbook-ul pentru medici

24 Aprilie 2009Incepand din 23 aprilie 2009, odata cu deschiderea Targului International Rommedica 2009, Panasonic Romania si Edas Exim SRL, distribuitor autorizat de aparatura medicala, lanseaza parteneriatul care vine in intampinarea celor mai exigente cerinte ale personalului medical.
Edas Exim SRL devine distribuitor autorizat de toughbook-uri Panasonic din seria CF-H1. Extrem de usor, rezistent la apa, la praf si la vibratii, shock-resistant si extrem de usor de dezinfectat, CF-H1 indeplineste cele mai exigente cerinte, permitand medicilor si personalului medical sa beneficieze de acces instant, “on location”, la inregistrarile medicale ale pacientilor, la listele de medicatie si la cele de medicamente.


“Suntem incantati sa lansam pe piata acest MCA( Mobile Clinical Assistant) de ultima generatie. CF-H1 reprezinta un pas inainte extrem de important pentru Panasonic si ne permite sa fim astfel in avangarda tehnologiei dedicate activitatilor medicale”, a declarat Chris Bye, Managing Director Panasonic Computer Products Europe (PCPE). “Am investit cativa ani in dezvoltarea acestui produs, implicand in acest proces specialisti renumiti in domeniu si suntem de aceea convinsi ca Panasonic CF-H1 va imbunatati extrem de mult modul in care isi desfasoara activitatea persoanele implicate in procesul medical, in prezent dar si in viitor”.In premiera mondiala, CF-H1 este primul MCA din lume al carui interior este complet izolat, eliminand astfel posibilitatea ca ventilatoarele de racire a componentelor sa preia si sa transmita microbi si virusi.
Exteriorul este fabricat dintr-un material special dezvoltat de Panasonic pentru a permite spalarea frecventa cu alcool, iar un software dedicate poate fi setat pentru a reaminti utilizatorilor sa dezinfecteze aparatul la intervale prestabilite.
Dezvoltat in conformitate cu standardele militare, Toughbook CF-H1 rezista la caderi accidentale de 90 de centimetri (inaltimea medie a unui pat de spital), iar pentru securitate un cititor de amprente a fost de asemenea inclus pe lista dotarilor.


Folosind tehnologiile avansate dezvoltate de Panasonic in domeniul bateriilor si un procesor Intel Atom de 1.86 GHz cu consum redus de energie, CF-H1 are o autonomie de sase ore de functionare continua si, in plus, dispune de tehnologia dual hot-swappable. Astfel, timpul pierdut pentru incarcarea bateriilor este eliminat, iar echipamentul poate fi utilizat non-stop.
Pentru o utilizare cat mai facila, Panasonic Toughbook CF-H1 dispune de un touchscreen cu diagonala de 14.1 inch, memorie RAM de 1GB si un hard-disk de 80GB, receiver GPS, capabilitati si WI-Fi (a/b/g/n), Bluetooth 2.0 si o camera foto de 2 megapixeli cu auto-focus. In timp ce interfata primara de utilizare este prin intermediul touchscreen-ului si al stylus-ului, utilizatorii pot de asemenea introduce date in Toughbook CF-H1 prin intermediul scanerului de coduri de bare integrat, al scanerului RFID sau prin receiverul smartcard.


Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite