Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Retea de manageri de proiect la Prefectura Vrancea

27 Aprilie 2009



Prefectura judetului Vrancea a lansat, pe 22 aprilie, proiectul „Retea de manageri de proiect in unitatile administrativ teritoriale din judetul Vrancea”, finantat de Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative, anunta www.administratie.ro.
Valoarea totala eligibila a proiectului este de 474.277 de lei, din care 98% reprezinta contributia europeana. Obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea eficacitatii organizationale a administratiei publice prin imbunatatirea de structura si proces, in acord cu documentele programatice specifice.
Proiectul isi propune pregatirea profesionala a personalului selectat din 43 de unitati administrativ teritoriale si din Institutia Prefectului judetului Vrancea in domeniile managementul proiectelor, achizitii publice. De asemenea, membrii grupului tinta vor beneficia de o platforma de comunicare intranet, care va permite furnizarea de informatii privind oportunitatile de finantare disponibile si schimbul de bune practici. Proiectul are o durata de 12 luni, fiind implementat incepand cu 22 aprilie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite