Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Document Express de la Infrasoft

28 Aprilie 2009



Avand ca obiectiv popularizarea utilizarii sistemelor de Document Management in cadrul firmelor din Romania, Infrasoft lanseaza editia Document Express a sistemului integrat DocumentaERP, bazat pe tehnologie ORACLE, la un pret de 650 Euro (instalare si instruire inclusa in pret).
Document Express asigura:


Registratura electronica – registrul de intrari-iesiri
Alocarea numerelor unice de intrare-iesire si gestionarea registrelor specifice (contracte, decizii management, procese-verbale samd). Documentele electronice se pot stoca si inregistra direct din sistem, documentele pe hartie se pot scana si incarca in sistem. Registratura asigura regasirea si vizualizarea documentelor pe baza numarului de inregistrare si a altor criterii de cautare.


Arhivarea automata a documentelor
Documentele neutilizate un numar configurabil de ani/luni se vor arhiva automat si vor trece din zona de documente active in zona de arhiva. Sistemul permite executarea cautarilor de documente in arhiva, vizualizarea si restaurarea acestora daca este cazul.


Gestioneaza biblioteca de documente electronice a organizatiei
Documentele, cunostintele, procedurile de lucru, informatiile, fisierele de lucru (word, excel, fisiere sursa etc) sunt pastrate in siguranta, asigurand un access facil la acestea. Se evita astfel problemele cauzate de pierderea documentelor, predari-primiri incomplete de documente, defectarea unor calculatoare din reteaua locala, stergeri eronate, ne-regasirea la timp a informatiilor necesare.


Cautarea si regasirea rapida a documentelor
Cautarile de documente sunt rapide, facile si usor de realizat. Se pot cauta documente dupa caracteristicile acestora, clientul/furnizorul de care apartin, autor, text continut in cadrul documentului samd.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite