Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Asesoft devine distribuitor oficial Lexmark

29 Aprilie 2009



Asesoft Distribution, companie care activeaza pe piata locala de distributie IT, anunta incheierea parteneriatului strategic cu Lexmark International, prin care devine distribuitor oficial al produselor companiei in Romania.
Beneficiile aduse clientilor Asesoft prin acest parteneriat constau in suportul tehnic si comercial pentru diverse proiecte, livrarea rapida din stoc a celor mai uzuale produse, aprovizionarea la comanda cu orice produs din portofoliul Lexmark, precum si posibilitatea de a participa la programele pentru parteneri dezvoltate de Lexmark.


„Semnarea parteneriatului cu Lexmark, vine ca parte a strategiei de extindere a gamei de produse si de consolidare a pozitiei noastre pe piata de profil din Romania. Impreuna, vom urmari sa facilitam accesul clientilor la tehnologiile proprietare Lexmark,” a declarat Razvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.


Pe langa serviciile inerente statutului de partener si accesul la canalul de distributie, Asesoft Distribution va asigura pentru Lexmark si suportul logistic necesar: transport gratuit oriunde in tara, solutii flexibile de finantare, solutionare rapida a service-ului, stoc si termene de livrare mici.


"Prin parteneriatul cu Asesoft Distribution ne vom mari gradul de acoperire a pietei autohtone si vom creste disponibilitatea produselor Lexmark catre utilizatorii casnici si catre companii", a declarat Daniel Stefan, CGM Lexmark Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
tudor catalin
Buna ziua sunterm interesati pt o oferta de pret la cartuse lexmark cod 64080hw buc 11
12 Octombrie 2015, 09:15:45