Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Actualizari gratuite de la Mio

29 Aprilie 2009



Producatorul de sisteme de navigatie, Mio Technology, anunta astazi posibilitatea actualizarii gratuite a hartilor in Europa Centrala si de Est* pentru dispozitivele Mio din gama Moov.
Luand in considerare frecventele schimbari de cladiri si drumuri, Mio Technology demareaza o campanie pentru utilizatorii din Europa Centrala si de Est prin oferirea gratuita de harti actualizate, de doua ori pe parcursul anului 2009, disponibile pentru urmatoarele produse din gama Moov: Mio Moov 200, Mio Moov 210, Mio Moov 300, Mio Moov 310, Mio Moov 330, Mio Moov 360 si Mio Moov 370. Prima actualizare a hartii este disponibila incepand de astazi si este valabila pana la 31 mai 2010.


Utilizatorii pot descarca gratuit hartile actualizate de pe site-ul Mio la http://mio.com/ee/moovmapupdate/ro/, primul pas fiind inregistrarea pe site-ul Mio ca membru al Clubului Mio pana la 31 mai 2010, pentru a putea primi, de doua ori, actualizarile gratuite ale hartilor. Pentru informatii detaliate privind termenii si conditiile, va puteti informa pe site.


*Include urmatoarele tari: Republica Ceha, Ungaria, Romania, Slovacia, Slovenia, Croatia, Bosnia, Hertegovina, Muntenegru, Bulgaria, Letonia, Lituania si Estonia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite