Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

CA - premianti pe linie

29 Aprilie 2009



CA, reprezentata in Romania de SolvIT Networks, a anuntat ca a primit cea mai buna clasare din partea companiei Bloor Research pentru segmentul “Champion” din Data Discovery Market Update. CA ERwin Data Modeling Suite a obtinut aceasta clasare pe baza celei mai bune combinatii de punctaj total de referinta si inovare dintre 21 de furnizori.


“Solutiile Data Discovery trebuie sa reprezinte un suport pentru calitatea datelor si in acelasi timp sa completeze modelarea datelor astfel incat sa poata sprijini aplicatiile de “business intelligence”, migrarea datelor, arhivarea de date si administrarea de date”, a spus Philip Howard, Director de cercetare Managementul Datelor, Bloor Research. “Prin adaugarea CA Data Profiler la setul CA ERwin Data Modeling, CA vine in intampinarea acestor cerinte si este liderul clar in Data Discovery printre furnizorii de modelare de date.”


Bloor defineste data discovery drept descoperirea legaturilor existente intre elementele datelor, indiferent de locatia de stocare a datelor. Data Discovery este importanta atunci cand se implementeaza Master Data Management (MDM) si alte initiative de management de date. Profilarea datelor vine in ajutorul Data Discovery prin descoperirea acestor legaturi.


“Suntem incantati de faptul ca Bloor a recunoscut efortul nostru de a ajuta arhitectii de date sa sustina initiativele de management al datelor critice ale afacerii”, a spus Sean Graham, Vice- presedinte, Ingineria software-ului Modelarea Datelor, CA. “Obiectivul nostru este de a continua sa oferim inovatie care sa asigure, intr-un mod eficient din punct de vedere al costurilor, ca aplicarea datelor poate fi utilizata eficient pentru obtinerea succesului in afaceri.”


Intregul studiu Bloor este disponibil la: http://www.bloor-research.com/research/market-update/1018/data-discovery.html.
Pe langa clasarea cea mai buna primita de Bloor pentru Data Discovery, CA a castigat de asemenea premiul “Riding the Crest” Award pentru “produsul cu cele mai mari vanzari totale” in 2008, oferit de Programmer’s Paradise si a primit si“Reader’s Choice” award, de la Visual Studio, pentru instrumente de design de software, frameworks si modelare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite