Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Internet Banking >> Stiri si comunicate

Noi facilitati pentru clientii de internet banking ai UniCredit

29 Aprilie 2009



UniCredit Ţiriac Bank a adăugat noi facilităţi serviciilor de internet banking, facilitând clienţilor persoane fizice şi juridice descărcarea formularelor folosite în mod curent în sucursale în legătură cu operaţiunile prin cardurile emise de bancă.
Prin intermediul acestor noi facilităţi, clienţii persoane fizice utilizatori de Online B@nking nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze la bancă pentru solicitări cum ar fi modificarea limitei zilnice a cardului, modificarea ordinii conturilor atasate la card sau refuzul de plată in cazul tranzactiilor contestate, această din urmă funcţionalitate fiind disponibilă şi clienţilor persoane juridice abonaţi la BusinessNet.
De asemenea, o noutate este şi faptul că, în cadrul aplicaţiilor de internet banking, clienţii persoane fizice si juridice îşi pot programa singuri alerte pentru tranzacţiile efectuate prin card, notificările fiind transmise prin e-mail, în timp real. Tot prin email poate fi recepţionată situaţia soldului, printr-o simplă setare pe care clienţii o vor opera în aplicaţia Online B@nking sau Business Net, selectând frecvenţa preferată de raportare.
În 2008, numărul total de utilizatori ai serviciilor de internet banking oferite de UniCredit Ţiriac Bank a crescut cu 150% faţă de anul 2007. Ritmul de creştere s-a menţinut şi anul acesta, la sfârşitul primului trimestru din 2009 fiind înregistrată o triplare a utilizatorilor noi de internet banking activaţi, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent.
Serviciul este gratuit pentru clienţii persoane fizice, neexistând comision lunar de administrare sau taxă de instalare. Pentru dispozitivul digipass, care generează codurile de acces în aplicaţia Online B@nking, este necesară o garanţie de 20 de euro, returnabilă în momentul renunţării la utilizarea aplicaţiei.
Până la data de 7 mai, banca are în derulare împreună cu MasterCard® o promoţie prin care clienţii abonaţi la Online B@nking care achiziţionează un card de credit MasterCard Standard sau MasterCard Gold şi îl folosesc pentru tranzacţii de minimum 30 de RON la comercianţi sau pe internet au şansa să câştige un bilet la finala Campionatului UEFA Champions League®, sezonul 2008 – 2009. Biletul câştigător este oferit de MasterCard®, sponsor oficial al UEFA Champions League®.






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite