Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Cisco extinde experienţa TelePresence către utilizatori

30 Aprilie 2009



Cisco a prezentat noua gamă de produse şi aplicaţii Cisco TelePresence™, care îmbunătăţesc capacitatea de colaborare interpersonală pentru mai mulţi utilizatori, din mai multe locaţii şi oferă companiilor o modalitate de a beneficia mai mult de investiţiile video existente. Organizaţii globale de toate dimensiunile, birouri ale sucursalelor regionale şi lucrători aflaţi la distanţă vor avea posibilitatea să utilizeze Cisco TelePresence din orice sală de conferinţe, din cadrul sesiunilor de conferinţe video standard sau a sesiunilor video pe Web, inclusiv a întrunirilor online Cisco WebEx™. De asemenea, susţinând această extindere a pieţei, Cisco furnizează Cisco TelePresence pentru conexiunile cu bandă îngustă fără a compromite calitatea ridicată.
Cisco prezintă două aplicaţii noi, pentru a duce tehnologia Cisco TelePresence cu mult peste nivelul unor simple întruniri. Prima aplicaţie transformă sălile de conferinţe în studiouri de înregistrare de înaltă definiţie, prin comenzi simple cu ajutorul cărora se creează şi se publică conţinutul printr-o simplă apăsare pe buton. A doua aplicaţie simplifică, prin Cisco TelePresence, munca organizatorilor în ceea ce priveşte organizarea evenimentelor la scară largă, cum ar fi întruniri ale companiilor, seminare sau deschiderea unor lucrări. Această gamă nouă de produse şi aplicaţii Cisco TelePresence lărgeşte capacităţile video în cadrul portofoliului de colaborare Cisco.
Într-un studiu nou efectuat de Crimson Consulting Group, companii globale au raportat o rată de amortizare a investiţiilor (ROI) şi o transformare rapidă a proceselor companiei prin Cisco TelePresence. Participanţii la studiul comandat de Cisco au raportat realizarea rentabilităţii într-o medie de 14 luni, iar unele companii au reuşit acest lucru chiar şi în şase luni, ceea ce a permis unei companii să înfiinţeze unităţi de lucru suplimentare, numai din economiile de la bugetul alocat deplasărilor, fără a apela la bugetul IT. Posibilitatea de a organiza întruniri faţă în faţă în reţea, în timp real, schimbă modul în care companiile fac afaceri în cadrul multor ramuri industriale, ajutând la flexibilizarea proceselor, luarea mai rapidă a deciziilor şi gestionarea mai multor afaceri fără a părăsi biroul.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite