Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

AnytimeSales - Banking

01 Mai 2009Soluţie pentru managementul clienţilor prospecţi şi al oportunităţilor de vânzare în domeniul bancar


AnytimeSales – Banking este o soluţie pentru managementul forţei de vânzări şi al clienţilor prospecţi care ajută departamentele de vânzări să maximizeze performanţa printr-o abordare structurată a proceselor de vânzare specifice domeniului bancar.
Departamentele Corporate Sales, Private Banking, Retail, Cards, Alternative Channels, Risk, Customer Service, pot alege AnytimeSales pentru fluidizarea şi eficientizarea activităţii de achiziţie de clienţi noi şi pentru cross-sell şi up-sell.


Referinţe: OTP Bank Romania (www.otpbank.ro)
Functionalităţi

Clienţi / Prospecţi – Definiţi portofoliul de clienţi la nivel individual/teritorial şi aveţi în acelaşi timp acces global la baza de date de clienţi existenţi sau potenţiali.
Oportunităţi – Aveţi acces oricând la oportunităţile identificate în piaţă, pentru fiecare client, precum şi la informaţii cu privire la progresul acestora. Puteţi dezvolta fluxuri de oportunităţi în funcţie de specificul produsului, dar şi fluxuri conexe vânzării, cum ar fi deschiderea de cont curent sau renegocierea preţului produselor de tipul liniei de credit.
Lead-uri – Acest modul este util pentru completarea procesului de vânzare, în cazul în care în structura organizatorică există un departament de prospectare şi colectare / calificare de lead-uri. Modulul va da o imagine mai clară asupra efortului de marketing şi prospectare şi aduce acurateţe previziunilor de vânzări.
• Oferte personalizate – Taxele şi comisioanele din oferta indicativă neangajantă pot fi modificate în procesul de negociere, iar aplicaţia va urmări şi raporta informaţiile legate de negociere. Aceste diferenţe pot face obiectul unui proces de aprobare.
• Aprobarea deviaţiilor de la oferta standard AnytimeSales permite definirea unui proces de aprobare automat în funcţie de nivelul ierarhic, care să reflecte organizarea pe sucursale, regiuni, divizii ale băncii şi diversele roluri de manageri
(manager regional, manager de divizie).
Aprobare utilizând telefonul mobil – Managerul de vânzări sau de risc poate aproba din aplicaţie sau chiar prin email utilizând un telefon sau alte device-uri mobile.
• Interacţiuni – Activităţile de vânzare la care participa Relationship Managerii (întâlnirile, telefoanele, emailurile etc.) vor fi înregistrate centralizat în sistem. Vizibilitatea pe care o au managerii de vânzări asupra detaliilor interacţiunilor elimină unul din factorii mari consumatori de timp, respectiv raportarea manuală a activităţilor de vânzare şi prezentarea consolidată la nivel de agenţie şi regiune.
Matricea de cross selling – Dispuneţi de un instrument practic, oricând la îndemână, care permite Relationship Managerilor să identifice oportunităţile de cross-selling şi să facă propuneri fundamentate clienţilor.
Comisionare RM / parteneri – Performanţa în vânzări este măsurată în aplicaţie şi poate fi folosită într-un model de calcul al comisioanelor forţei de vânzare.
• Rapoarte – Modulul vă dă acces rapid la informaţii de management şi operaţionale şi vă permite să luaţi decizii informate. Informaţia este disponibilă potrivit poziţiei în teritoriu şi în ierarhie.


Prin accesul rapid şi complet la informaţii pe care îl oferă forţei de vânzări şi managerilor, AnytimeSales facilitează utilizarea cât mai eficientă a timpului de lucru, luarea de decizii informate şi colaborarea interdepartamentală, avantaje care vor fi resimţite curând de oamenii de vânzări, management, organizaţie per ansamblu şi nu în ultimul rând de client.


Avantaje pentru bancă

- Creşterea vânzărilor şi a profitabilităţii
- Avantaj competitiv printr-o organizare consistentă a procesului de vânzare
- Departamentele băncii colaborează mai uşor în procesul de ofertare


Avantaje pentru management
- Oferă o imagine completă asupra activităţii Relationship Managerilor, cu efort minim de raportare din partea acestora
- Vizibilitate completă asupra oportunităţilor de vânzare şi asupra clienţilor
- Prin urmărirea istoricului există şansa de a îmbunătăţi procesul, de a identifica bottle-neck-urile şi de a le elimina.


Andreia Şerbănescu
Project Manager - Advantage Software Factory
sales@asf.ro
www.asf.roParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite