Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ShopMania lanseaza optiuni noi de cautare

05 Mai 2009



ShopMania, un proiect marca Asesoft Net, a anuntat astăzi lansarea unor opţiuni noi de comparare a produselor.
Filtrul de căutare a produselor în funcţie de o anumită culoare ajută utilizatorii ShopMania să identifice cadourile sau cumpărăturile personale, facilitând luarea unei decizii. Articolele de îmbrăcăminte, jucăriile, dar şi accesoriile precum poşetele sau portofelele pot fi acum afişate în căutările vizitatorilor site-ului după culoarea dorită.
ShopMania aduce în plus şi filtrarea produselor în funcţie de caracteristicile avansate ale acestora. Utilizatorii au acum la dispoziţie căutarea nu numai după numele producătorului, ci şi după funcţiile pe care produsele le încorporează. De exemplu, în cazul telefoanelor, utilizatorii pot diferenţia terminalele mobile în funcţie de design-ul acestora (tip bar, slide, clapă sau rotativ), de rezoluţia camerei, de tipul display-ului (TFT, touchscreen, OLED etc.) sau de browser-ul de Internet de care acestea dispun. În momentul alegerii celui mai bun preţ al unui televizor, utilizatorii pot selecta, de asemenea, display-ul acestuia, precum şi contrastul sau formatul de redare a imaginii, pentru afişarea celor mai relevante soluţii.
Filtrul de căutare avansată este disponibil şi pentru alte categorii de produse, precum: camere foto, camere video, mp3 şi mp4 playere, monitoare etc.
Căutarea inteligentă şi reţinerea căutărilor salvate reprezintă alte noutăţi ale site-ului. Completarea automată a câmpului de căutare cu sugestii de termeni uzuali, pe măsură ce utilizatorii tastează numele produsului, precum şi reţinerea cuvintelor introduse în câmpul de căutare, simplifică interfaţa ShopMania, reducând timpul alocat procesului de identificare a produselor.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite