Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Premiu de excelenta pentru BPM Wave

08 Mai 2009



BPM Wave, companie romaneasca ce activeaza in segmentul de Business Process Management si Enterprise Architecture, a anuntat recent premierea sa de catre Metastorm in cadrul conferintei mondiale de la Baltimore. “Suntem onorati sa primim acest premiu de excelenta. (…) Este o reconfirmare a faptului ca obiectivele pe care ni le-am propus pe termen mediu si lung s-au concretizat si aceasta mai cu seama datorita efortului sustinut depus de o echipa dedicata, experimentata si cu un deosebit potential profesional”, a declarat Adela Cornescu, CEO BPM Wave Romania.
In cadrul forumului de la Baltimore, BPM Wave a lansat Apertix, o solutie de project monitoring ce are menirea de a aduce orice organizatie la un nivel inalt de maturitate in ceea ce priveste gestionarea proiectelor. “Apertix transcede barierele project management-ului, permitand Project Managerului sa isi concentreze atentia cu preponderenta asupra aspectelor calitative in activitatea pe care o desfasoara, prin faptul ca incorporeaza metodologii consacrate de PM. Aplicatia dispune de interfete intuitive putand fi rapid si facil asimilata nu numai de catre companii private dar si de catre entitati publice”, a explicat Adela Cornescu.
“Prin distinctia acordata, Metastorm isi exprima consideratia fata de un partener precum BPM Wave, care a reusit sa participe la succesul clientilor sai prin implementarea inovativa a software-ului BPM si prin optimizarea proceselor de business cu ajutorul instrumentului ProVision Enterprise. Salutam initiativa BPM Wave de a lansa in piata produsul Apertix, care va permite organizatiilor project- centric sa atinga excelenta in monitorizarea proiectelor”, a declarat Robert Farrell, Presedinte si CEO Metastorm.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
mariana.
Am urmarit interviul Adelei Cornescu din Baltimore.Felicitari si ne bucuram pentru tine Adela si pentru toata echipa cu care lucrezi.
11 Mai 2009, 08:29:59