Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Intel Business Exchange Software Store īn Europa

15 Mai 2009Avangate, furnizor de soluţii integrate de comerţ electronic pentru producători şi comercianţi de software, divizie a GECAD ePayment International, anunţă lansarea Intel® Business Exchange în Europa, o platformă de business pentru producătorii de software care doresc să îşi comercializeze produsele online în Europa.
Avangate asigură toate serviciile necesare pentru funcţionarea platformei, de la găzduire până la procesarea plăţilor, facturare şi gestionarea operaţiunilor. Platforma Intel® Business Exchange include în acest moment două magazine online de software localizate pentru Marea Britanie (www.intel.co.uk/ibx) şi Germania (www.intel.de/ibx), urmând ca la finalul lunii mai să fie lansat şi portalul francez (www.intel.fr/ibx).
Soluţia de comerţ electronic Avangate este nucleul platformei Intel® Business Exchange din Europa; comercianţii de software care îşi vând produsele prin magazinele online Intel beneficiază de servicii complete, de la procesarea securizată a tranzacţiilor şi livrare electronică rapidă, la suport pentru cumpărători. Platforma Avangate asigură, de asemenea, un modul centralizat de administrare, pentru un management eficient de produs, acces complet la informaţii despre cumpărătorii finali şi rapoarte de vânzări în timp real. Clienţii platformei – comercianţi şi cumpărători – vor interacţiona uşor printr-o platformă securizată care asigură multiple opţiuni de plată, suport non-stop pe telefon şi email pentru probleme legate de comandă şi plată.
Pentru a comercializa software în magazinele Intel® Business Exchange pentru Europa, companiile trebuie să se înregistreze la http://www.avangate.com/ibx. Clienţii Avangate beneficiază de o integrare completă a platformei şi a proceselor de business Avangate cu Intel® Business Exchange.

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite