Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Belkin aduce imbunatatiri ruter-ului N150

18 Mai 2009



Belkin a anunţat lansarea unui nou ruter wireless N150 îmbunătăţit şi a unui nou modem-ruter, certificate 802.11b şi G, ce se bazează pe tehnologia 802.11N, oferind utilizatorilor performanţă 802.11N de până la 150 Mbps la un preţ pe care, în mod normal, ar trebui să-l plătiţi pentru un modem-ruter G standard.
Noul ruter N150 îmbunătăţit şi noul modem-ruter asigură o comunicare în reţea rapidă şi sigură atât pentru mediul casnic, cât şi pentru cel de la birou, beneficiind de cele mai avansate tehnologii wireless. Ambele produse oferă utilizatorilor o configurare simplă şi uşoară, formată din trei paşi, şi un buton de securitate Wi-Fi Protected Setup.
Noul N150 de la Belkin reprezinta o optiune pentru schimbul rapid şi eficient de documente, accesarea comună a resurselor, navigare pe Web şi chiar pentru redarea în timp real a fişierelor de muzică prin reţea.
Pentru a se asigura că beneficiaţi la maximum de reţeaua dumneavoastră wireless cu ruterul N150 îmbunătăţit sau cu echipamentul modem-ruter, Belkin a dezvoltat un adaptor USB wireless îmbunătăţit compatibil (F6D4050ed). Cu acest adaptor veţi avea certitudinea că celelalte computere din locuinţa sau biroul dumneavoastră vor beneficia de nivelul de performanţă N150 şi este ideal pentru aplicaţiile care necesită mai multă lărgime de bandă decât trimiterea/primirea mesajelor e-mail sau navigarea pe Web. Adaptorul USB wireless îmbunătăţit este comercializat separat de echipamentul modem-ruter N150.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite