Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

O nouă facilitate prin www.e-guvernare.ro

19 Mai 2009



Din 19 mai 2009, prin intermediul Sistemului Electronic Naţional (SEN), www.e-guvernare.ro, contribuabilii mici şi mijlocii din Bucureşti şi judeţul Ilfov au posibilitatea de a depune online Declaraţia privind evidenţa nominală a asiguraţilor şi a obligaţiilor de plată către bugetul asigurărilor pentru somaj către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Până în prezent, această facilitate a fost posibilă doar pentru marii contribuabili, fiind extinsă, într-o primă etapă, pentru toţi contribuabilii persoane juridice din Bucureşti şi judeţul Ilfov.
Pentru a beneficia de această opţiune de a depune online Declaraţia privind evidenţa nominală a asiguraţilor şi a obligaţiilor de plată către bugetul asigurărilor pentru somaj, persoanele juridice trebuie să solicite Agenţiei pentru Serviciile Societăţii Informaţionale, operatorul SEN, eliberarea unui certificat digital.
Documentele necesare pentru înregistrarea în SEN sunt reglementate prin Hotărârea de Guvern nr. 1085/2003 cu modificările şi completările ulterioare. Mai multe informaţii privind eliberarea certificatului digital le obţineţi accesând următorul link:
https://formularunic.e-guvernare.ro/Informatii/Eliberare%20certificat.html




Tags: ASSI, e-guvernare, SEN

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite