Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Locul 7 in UE la numarul de infectii inregistrate

20 Mai 2009



Kaspersky Lab a anuntat ca Vitaly Kamluk, Head of Global Research & Analysis Team la Kaspersky Lab EEMEA, va fi prezent în a doua zi de CERF – care se va desfasura intre 3-5 iunie la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti – pentru a vorbi despre utilizarea programelor de virtualizare în analiza viruşilor şi aplicaţiilor periculoase.
„Tehnologiile de virtualizare au adus noi metode de analiză a programelor periculoase, deschizând drumul către automatizarea proceselor. Prezentarea pe care o voi susţine va arăta cum tehnologiile de virtualizare şi emulare sunt folosite de companiile de securitate în analiza dinamică a programelor periculoase şi în anihilarea acestora”, a declarat Vitaly Kamluk.
În 2008, România a ocupat locul 7 la numărul de infecţii înregistrate, din cele 27 de țări ale UE, iar hackerii români au devenit foarte cunoscuţi printre infractorii cibernetici.
În prima zi a evenimentului, Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România & Bulgaria, va propune spre discuţie tema „O abordare diferită: soluţii pentru securitatea business-ului”, în care accentul va fi pus pe calitatea şi performanţa unei soluţii de securitate pentru companii.
Costin Raiu, Chief Security Expert, Kaspersky Lab EEMEA va oferi în ultima zi a evenimentului un raport complet despre „Starea naţiunii: Atacuri malware în România”. De asemenea, Ştefan Tănase, Regional Reseacher la Kaspersky Lab va discuta despre malware-ul neconvenţional, adică aplicaţiile periculoase care se răspândesc şi infectează dispozitive mobile, ATM-uri sau routere.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite