Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Bersin & Associates incoroneaza SumTotal

26 Mai 2009SumTotal® Systems, Inc., furnizorul global de solutii de dezvoltare a talentelor si aptitudinilor, a anuntat astazi ca aceasta companie s-a plasat in pozitia de lider de piata, avand capacitatea de scalare in cazul organizatiilor globale, acest prim loc fiind mentionat intr-un nou raport al Bersin & Associates si intitulat „LMS and Learning Platforms 2009”. Referindu-se la SumTotal ca la un pionier pe piata managementului invatarii in cadrul companiilor, raportul evidentiaza puterea companiei, managementul sofisticat al domeniilor, precum si arhitectura deschisa a activitatilor, ca fiind elemente cheie de diferentiere.


“SumTotal Systems continua sa fie un jucator dominant in industria LMS (Learning Management Systems), avand abilitatea de a realiza o scalare corespunzatoare in cazul implementarilor globale” a declarat Josh Bersin, Presedinte si CEO al Bersin & Associates, o firma de top din domeniul cercetarii industriale. „Concentrandu-se mai ales asupra modelului de livrare SaaS, mobilitatii si platformelor de sisteme HR consolidate ce includ si managementul talentelor si aptitudinilor, SumTotal este intr-o pozitie ce ii asigura succesul in mediul schimbator al Resurselor umane strategice si managementului fortei de munca”.


Raportul Bersin & Associates face referire la experienta si angajamentul pe termen lung al firmei SumTotal, dar si la viabilitatea financiara; compania are mai mult de 18 milioane de utilizatori din toate industriile. Studiul face, de asemenea, referire la managementul sofisticat al domeniilor oferit de SumTotal, unde administratorii pot realiza managementul modelelor de tip „multi-domain” cu apartenentele flexibile ale membrilor la grupurile create si cu o arhitectura deschisa a activitatilor, arhitectura ce le permite administratorilor sa defineasca, sa grupeze si sa numeasca orice intr-un pachet sau intr-un program, acestia fiind factori-cheie care ii permit companiei sa se pozitioneze in asa fel incat sa obtina avantaj competitiv fata de ceilalti jucatori din domeniu.


Conform raportului, ofertele de produse de la SumTotal acopera gama completa de nevoi, de la conformitate, la instruirea clientilor, si de la implementarea globala e-Learning, la analitici de invatare. De asemenea, SumTotal ofera instrumente de dezvoltare integrate, un LCMS cu functii complete si centrat pe dezvoltare si un sistem integrat de management al performantelor.


„Raportul Bersin & Associates prezinta pozitia de lider a firmei SumTotal, deosebit de puternica, pe piata managementului invatarii” a afirmat Arun Chandra, CEO al firmei SumTotal Systems. “Organizatiile si firmele de toate marimile, de la cele mici pana la cele globale, se bazeaza pe platformele de dezvoltare a talentelor si aptitudinilor si de management al invatarii oferite de SumTotal, pentru a dezvolta cele mai valoroase resurse si, in final, pentru a castiga un avantaj competitiv important.”
Solutiile de management al invatarii furnizate de SumTotal combina functionalitatea usor de inteles si utilizat, de tip „best-of-breed” (cea mai buna din domeniul sau), cu configuratii simple, pentru a ajuta organizatiile sa administreze simplu o varietate de activitati de invatare, atat pentru audienta interna, cat si pentru cea externa. Organizatiile care implementeaza solutiile de management al invatarii oferite de SumTotal pot beneficia de o productivitate crescuta, conformitate imbunatatita, fiind, totodata, gata pentru auditare; ele mai beneficiaza de relatii mai puternice cu clientii si partenerii, precum si de o forta de munca mai implicata.


Romsym Data este distribuitor autorizat pentru solutiile SumTotal.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite