Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Internet Banking >> Stiri si comunicate

BCR opreşte accesul la e-BCR

28 Mai 2009



Banca Comerciala Romana (BCR) anunta oprirea, incepand din 27 iunie 2009, a accesului la vechea solutie de internet banking e-BCR, destinata persoanelor fizice. BCR a lansat, la jumatatea anului trecut, un nou concept – 24 BANKING BCR – care ofera acces la operatiuni bancare fara a mai intra in contact cu banca si fara a mai fi restrictionat de programul de lucru al unitatii bancare.
24 Banking BCR este un concept ce ofera clientilor posibilitatea efectuarii a operatiunilor bancare la distanta, prin intermediul a trei canale alternative: Alo 24 Banking BCR (operatiuni prin telefon) si Click 24 Banking BCR (operatiuni prin internet) si Easy 24 Banking BCR (zona special amenajata cu automate bancare), care ofera posibilitatea de a avea acces permanent la conturile detinute la BCR.
„Prin acest concept modern oferim clientilor nostri, sub o singura umbrela – „24 BANKING BCR”, modalitati diverse de efectuare a tranzactiilor curente. Clientii au acces la aceleasi functionalitati prin toate canalele, avand libertatea de a alege pe care sa-l utilizeze. 24 BANKING BCR inseamna libertatea de alegere, confort, mobilitate si flexibilitate”, a declarat Catalin Moise, director executiv al Directiei Managementul Canalelor Alternative.
Tot mai multi clienti aleg sa efectueze operatiuni prin Canale Alternative BCR, serviciul avand, in prezent, circa 600.000 de clienti.
„Pentru a beneficia de avantajele serviciului de efectuare a operatiunilor prin Canale Alternative clientii care inca nu au migrat inca de la vechea solutie de Internet Banking - e-BCR - mai au la dispozitie inca 30 de zile. Trecerea de la vechiul serviciu la noul serviciu se face fara costuri suplimentare pentru client”, a precizat Moise.
Pentru a beneficia de noul Serviciu de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR, puteti merge in orice unitate BCR, unde veti primi pe loc toate informatiile si mijloacele necesare accesului si utilizarii serviciului (nume de utilizator si dispozitiv Token).




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite