Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

newAD Communication se extinde īn SUA

29 Mai 2009



newAD Communication, compania românească de consultanţă în marketing şi management, anunţă lansarea activităţii de consultanţă în marketing pe piaţa din Statele Unite, sub brandul NNC Services, începând din 1 iunie. NNC Services va oferi servicii de consultanţă în afaceri, outsourcing de marketing şi generare de lead-uri pentru companii B2B care operează pe piaţa nord americană, sau care doresc să îşi extindă afacerile în această zonă.
În ciuda tendinței ca majoritatea proiectelor de consultanţă de pe piaţa locală să fie realizate de către subsidiare ale unor firme străine, newAD Communication, în schimb, este prima companie de consultanţă din România care se extinde pe o piaţă străină, prin deschiderea unei divizii autonome în Statele Unite.


Reprezentanţii newAD Communication motivează această decizie prin:
•Prezenţa deja activă a companiei pe pieţele externe în ultimul an şi jumătate, prin proiecte de marketing pentru companii IT din SUA şi Canada.
•Apariţia de oportunităţi pe piaţa nord-americană: în ultimele şase luni, numărul de oportunităţi din Statele Unite şi Canada a crescut semnificativ, ajungând să reprezinte aproximativ 50% din totalul oportunităţilor de business ale newAD.
•Extinderea clienţilor companiei, majoritatea furnizori de servicii IT b2b, în SUA, sau existența unor planuri de extindere: acești clienți și-au exprimat nevoia pentru o susţinere locală cu servicii de consultanţă de marketing şi vânzări.
•Strategia de dezvoltare globală: acest prim pas de extindere pe piaţa americană susţine strategia pe termen lung de dezvoltare a newAD la nivel global.
•Nevoia companiilor mici şi mijlocii din domeniul soluţiilor IT şi serviciilor din România de a avea o platformă de extindere pe piaţa nord-americană.

„Prezenţa locală în Statele Unite, prin divizia autonomă NNC Services va asigura suportul de care au nevoie clienţii companiei pe pieţele pe care aceştia operează sau îşi doresc să se extindă. newAD activează deja pe piaţa nord-americană prin mai multe proiecte, în special în industria de IT outsourcing, şi lucrează pentru clienţi cu acoperire în această regiune. La nivel global, vizăm triplarea cifrei de afaceri în 2009, comparativ cu 2008, până la 650.000 de euro, iar o parte semnificativă din această creştere va proveni din servicii de consultanţă executate pe piața din SUA și Canada”, spune Loredana Niculae, Managing Partner newAD Communication.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite